Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #xperia x2 #windows mobile 6.5.2

Sony Ericsson XPERIA X2 cu update al sistemului de operare

Smartphone-ul Sony Ericsson XPERIA X2 are parte in sfarsit de un update al sistemului de operare, astfel terminalul va rula curand versiunea windows mobile 6.5.2.

Printre imbunatatirile aduse de noua varianta de Windows Mobile se numara un broswer mai bun si performante "touch" ridicate.

Imbunatatiri mai pe larg

Odata cu upgrade-ul la Windows Mobile 6.5.2 detinatorii Sony Ericsson XPERIA X2 vor avea deasemenea si o noua versiune a browser-ului web Internet Explorer Mobile 6, capacitati mai bune ale camerei foto , interfata de utilizator mai rapida si reactie haptica imbunatatita.  Stabilitatea panourilor din interfata X-Panel a fost si ea retusata , iar meniul de Shortcuts denumit SlideView a ajuns acum la varianta 2.0. Aplicatia Dialer, de formare a numerelor de telefon a fost si a "reparata", intreaga agenda a utilizatorului fiind mai usor de navigat.

In update-ul MR1 dat de Sony Ericsson se mai numara si imbunatatiri ale GPS-ului si radioului FM, trasatori care existau, dar care nu puteau fi folosite. Pentru a avea parte de noul update, detinatorii de Sony Ericsson XPERIA X2 pot sa viziteze pagina oficiala a producatorului. Smartphone-ul este disponibil pe plan local la un pret de aproximativ 2.000 RON cu TVA inclus.

Specificatii tehnice X2

Noul telefon mobile XPERIA X2 este un slider cu tastatura QWERTY fizica completa care masoara 110 x 54 x 16 mm si cantareste 155 de grame. Modelul are un ecran tactil de 3,2 inch cu rezolutie 800 x 480 de pixeli si afiseaza pana la 65.000 de culori.

Spre deosebire de primul XPERIA, terminalul X2 are o camera foto de 8 MP cu autofocus, flash LED, touch focus, player muzical si video, slot de 3,5 mm, iar conectivitatea terminalului este ridicata, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA/HSUPA si Wi-Fi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea