Stiinta & Tehnologie

#snapdragon #htc hd2 #sony ericsson xperia x10

Sony Ericsson XPERIA X10 si HTC HD2 se lanseaza la americani

Doua dintre cele mai performante smartphone-uri anuntate in 2009, modelele Sony Ericsson XPERIA X10 si HTC HD2 se lanseaza la americani.

Astfel, clientii din Statele Unite ale Americii vor putea achizitiona modelele din reteau operatorului de telefonie mobila T-Mobile.

Sony Ericsson XPERIA X10

Terminalul Sony Ericsson XPERIA X10 masoara 119 x 63 x 13 mm, cantareste 135 de grame si are ecran de 4 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 852 x 480 px si suport multitouch. Lista de specificatii metioneaza memorie interna de 1 GB cu posibilitatea de upgrade printr-un card microSD si un procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 Ghz. Noul telefon mobil introduce noi aplicatii denumite Mediascape si Timescape. Timescape organizeaza toata comunicarea cu o persoana intr-un singur loc, iar Mediascape ofera acces rapid la continutul multimedia si combina pozele, melodiile si clipurile incarcate pe telefon cu cele disponibile pe YouTube si PlayNow .

Sony Ericsson XPERIA X10 mai vine cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Pentru cei care prefera retele sociale, XPERIA X10 ofera acces direct catre site-urile Facebook, Twitter si MySpace, player muzical si video. Este posibil ca telefonul mobil sa se lanseze in luna februarie 2010, dar acest detaliu nu a fost confirmar.

HTC HD2

Asemenea lui XPERIA X10 si HTC HD2 model vine dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon QSD2850 de 1 GHz. Totodata, telefonul are ecran tactil de 4,3 inch cu rezolutie de 480 x 800 px care afiseaza 65.000 de culori. HTC HD2 masoara doar 120,5 x 67 x 11 mm si cantareste 157 de grame. La capitolul conectivitate modelul dispune de Bluetooth 2.1, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi, recentor GPS cu functii aGPS, busola digitala.

Camera foto din dotarea telefonului este de 5 MP cu autofocus, flash LED dublu si functii geo-tagging. In plus, noul HTC HD2 vine cu suport pentru redare de formate avi (DiVX/XviD). La americani, HTC H2 se va lansa in luna martie a lui 2010. In Romania, telefonul este disponibil exclusiv in reteau operatorului Orange cu abonamentul "Pantera".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea