Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson Walkman, in Romania

Sony Ericsson aduce in Romania modelul W660i – un telefon Walkman care pune accentul pe stil si senzatie. Cu un finisaj tactil deosebit, telefonul este un clasic 3G, disponibil in doua culori distincte, Record Black si Rose Red .

La fel ca si la cele mai recente modele Walkman, W660i dispune de functia TrackID. Daca vrei sa afli numele unei piese pe care nu o cunosti, inregistreaza cateva secunde din melodie, fie prin microfon sau direct de pe radioul FM al telefonului, iar TrackID va trimite bucata inregistrata catre baza de date Gracenote Mobile MusicID. Aceasta identifica repede melodia, artistul si albumul si iti transmite informatia pe telefonul Walkman.

Telefonul W660i Walkman poate stoca pana la 470 de melodii (in format eAAC+) pe cardul de memorie Memory Stick Micro (M2) de 512 MB. Daca colectia ta de muzica se mareste, la fel poti face si cu memoria telefonului, ajustand un card Memory Stick Micro (M2) de 1GB care va inmagazina pana la 1000 de melodii. Pe langa descarcare de muzica la viteze mari si navigare pe Internet , W660i ofera RSS feed direct pe ecranul telefonului pentru a te mentine informat cu noile stiri si barfe. Telefonul incorporeaza de asemenea o camera foto de 2 Megapixeli si aplicatia Picture Blogging, permitandu-ti sa captezi imaginea si s-o incarci imediat pe blogul personal, toate la viteze 3G.

Cititi continuarea pe Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea