Stiinta & Tehnologie

#walkman #eisa #playnow #media go #hikaru #sony ericsson w995

Sony Ericsson W995 desemnat cel mai bun telefon muzical

Juriul EISA (European Imaging and Sound Association) a desemnat terminalul Sony Ericsson W995 , cel mai bun telefon muzical al anului.

In anul 2008, joint-venture-ul suedezo-japonez si-a mai adjudecat un premiu pentru cel mai bun telefon muzical cu modelul W980.

Specificatii tehnice W995

Cunoscut inital sub numele de Sony Ericsson Hikaru , modelul W995 a fost prezentat prima data in cadrul Mobile World Congress 2009. Walkman-ul masoara 97 x 49 x 15 mm si cantareste 113 grame. sony ericsson w995 are ecran de 2,6 inch cu rezolutie de 240 x 320 px si 256.000 de culori. In plus, mobilul suporta conectivitate GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Alaturi de ecranul mare, terminalul are si o camera foto generoasa de 8 MP cu flash LED si interfata Cyber-shot cu functii precum tehnologia de detectare a fetei sau zambetului, geotagging, autofocus sau stabilizator de imagine.

Player-ul muzical incorporat este o noua versiune, iar telefonul are 118 MB memorie interna, dar vine la pachet cu un card de 8 GB. W995 are difuzoare stereo, butoane dedicate player-ului muzical si slot pentru mufa stadard de 3,5 mm.

Alte detalii

Telefonul este disponibil pe piata impreuna cu castile premium HPM-77, special create pentru a reda calitatea experientei audio.

Sony Ericsson W995 poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si Orange si cele ale partenerilor operatorilor, telefonul este oferit la un pret estimativ de 1.499 RON (cu TVA inclus).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea