Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W960 Walkman, cel mai cautat

O imbinare reusita intre un telefon UMTS subtire si un player media de inalta performanta, telefonul Walkman W960 este destul de incapator pentru cele pana la 8000 de melodii si dispune si de un player Walkman pentru navigare senzitiva prin playlist pe ecranul larg. Ecranul de 2,6 inci este excelent pentru camera de 3,2 megapixeli si, totodata, indeajuns de larg pentru vizionarea de filmulete la calitate TV.

- Stocare mai mare
Pana la 700* de albume si transfer PC-to-phone de 1GB in mai putin de 3 minute

- Atinge si asculta
Navigheaza prin ultimul player Walkman cu atingerea degetelor sau a unui stylus

- Exploreaza mai mult
Navigheaza pe Internet prin Wi-Fi sau la viteza de 3G si vizioneaza filmulete la calitate TV


Maraton muzical
Pana la 700 de albume, in jur de 8000 de melodii*, pot fi stocate pe cei 8GB ai telefonului W960 Walkman. Administrarea melodiilor este usoara si se poate transfera pana la 1GB de date, incluzand melodii, de pe calculatorul tau pe telefon in mai putin de trei minute. Cu doua seturi de casti prevazute in (unul dintre acestea este noul set de casti stereo Bluetooth HBH-DS220) si un timp de ascultare de pana la 27 ore, esti liber sa dansezi mai mult de o noapte.

Ospat vizual
Albume cu poze, emisiuni TV si jocuri. Poti naviga pe W960 si accesa fisiere media cu atingerea unui deget (sau a unui stylus). Apasa tastele pentru a-ti gasi tipul de divertisment care-ti convine. Daca filmele sunt optiunea ta, telefonul suporta redare video la 30 de frameuri pe secunda , similara calitatii TV.

Fara niciun fir
Ecranul senzitiv la atingere de 2,6” este ideal pentru navigare pe Internet . Acceseaza Internetul folosind reteaua 3G sau Wi-Fi. Viziteaza paginile principale, cumpara muzica online si descarca noi programe pentru a a-l face pe W960 cu adevarat telefonul tau.

Fotografii performante
Pentru a nu rata niciun moment important, W960 Walkman dispune de o camera de 3,2 megapixeli in rama de 16mm. Auto focus-ul face fotografiile mai clare si cu mms sau email, le poti impartasi numaidecat. Un alt mod de a impartasi pozele este postarea lor pe blogul personal.

Sorteaza
Similar telefonului W910 Walkman, poti organiza toate fisierele lui W960 folosind Media , un program de PC pentru administrarea muzicii, pozelor si a filmuletelor care vor fi redate pe telefon.

Informeaza-te
La del ca in cazul precedentelor telefoane Walkman, W960 incorporeaza software-ul de recunoastere a muzicii, TrackID. Software-ul iti permite sa inregistrezi o bucata dintr-o melodie pe telefon ca apoi sa afli instant numele artistului, a melodiei si a albumului. Foarte util pentru acele momente cand auzi o melodie care-ti place, dar nu stii cine o canta.

Aceasta functie a fost imbunatatita pe telefonul W960 (cat si in cazul W910). Acum poti primi informatii detaliate despre melodia identificata, istoria artistului si albumul. Noi moduri de cautare au fost adaugate, altele decat captarea unei bucati muzicale. De exemplu, daca stii numele unei formatii si nimic altceva, poti sa realizezi o cautare - text pentru a afla mai multe. Cauta informatii despre numele artistului, albumului sau versuri.

Asculta cu atentie
Telefonul W960 Walkman este chiar centrul universului tau muzical, caci laolalta cu telefonul vei primi un handsfree stereo portabil si un set de casti stereo Bluetooth pentru transfer de muzica. Cand vrei mai mult, handsfree-ul portabil Street-style HPM-83 imprima un stil urban lui W960. Snurul flexibil ofera o potrivire buna si se infasoara in jurul gatului, incat sa nu-ti stea in cale daca alergi sau esti in sala de sport . Daca vrei sa impartasesti muzica cu prietenii tai , Music Receiver-ul MBR-100 Bluetooth se conecteaza la sistemul stereo de acasa si iti permite sa transferi melodii direct din telefon in boxei. De ce sa asculti numai tu muzica?

Nicklas Sivander, pentru telefonul W960 Walkman in cadrul Sony Ericsson, rezuma: ”Nu ai putea sa ceri mai mult decat aceasta imbinare intre playerul media de inalta performanta si un telefon intuitiv. Ecranul senzitiv este completat de o tastatura normala iar telefonul este dotat cu programul Media Manager si multe accesorii muzicale. Vremea in care luai cu tine de acasa un player MP3, o camera foto si un telefon a luat sfarsit.”

Telefonul Sony Ericsson W960 Walkman este combatibil cu retelele UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900 si va fi disponibil in culoarea Vinyl Black din Q4 al 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea