Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W790i, mai bun ca niciodata

Cu caracteristici avansate, similare cu ale camerelor independente, surprinzi oricand momentele plăcute; apoi le imprimi sau le trimiţi mai departe. Complet conectat
Internet de viteză, email şi online şi de multe altele.

Comunicaţii vizuale spre perfecţiune, cu acest telefon cu două feţe, cu tehnologie de varf pentru imagini, transfer rapid de date şi design clasic.

Ce găseşti în el?

Cyber-shot
Camera digitală de 3,2 megapixeli de la Sony Ericsson îţi oferă imagini clare, de înaltă rezoluţie, cu caracteristici asemenea camerelor independente. Citeşte în continuare

Cameră integrată
Cameră digitală încorporată, cu vizor pe ecran, meniuri dedicate şi interacţiune directă cu caracteristici incluse pentru imagini şi mesaje.

Experienţa Bluetooth
Tehnologia wireless Bluetooth îţi eliberează mainile, iar dispozitivele tale comunică între ele fără complicaţii, pe o rază de pană la 10 metri.

Viaţa prin blog
Arătă-ţi stilul de viaţă, prin fotografii. Fă sau alege o poză, adaugă un titlu şi public-o pentru prieteni şi familie.

Web oriunde
Internetul mobil adevărat îţi permite să navighezi pe Web şi să gestionezi eficient emailul prin facilităţile oferite de telefon, oriunde te afli.

Transmisii RSS
Utilizează-ţi telefonul pentru a vedea ştiri la minut şi alt conţinut de pe site-uri Web şi bloguri. Abonează-te la transmisii şi vor veni la tine.

Push email
Email instantaneu în telefonul tău mobil, exact ca în computerul de acasă. Mesajele sunt trimise direct în telefon, de îndată ce sosesc.

Transmisii video
Bucură-te în timp real de transmisii video de pe Internet - nu aştepţi să se descarce, nu utilizezi spaţiu de stocare în telefon, doar recepţionezi.

Mod zbor
Funcţie care dezactivează emiţătoarele şi receptoarele radio, astfel încat unele funcţii să poată fi utilizate în locuri precum avioane sau spitale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea