Stiinta & Tehnologie

#mtv europe music awards #lansare #oficial #sony ericsson w705

Sony Ericsson W705 s-a lansat oficial

Evenimentul s-a facut odata cu decernarea premiilor MTV Europe Music Awards 2008 , unde Sony Ericsson este unul dintre sponsori.

Noul modelul W705 este un terminal muzical dedicat.

Telefon si boxe la un loc

Pentru a marca evenimentul de decernare a premiilor MTV EMAs 2008, unde Sony Ericsson este sponsor pentru al doilea an consecutiv, a anuntat lansarea pe piata a unui nou produs din gama Walkman, modelul W705.

Alaturi de noul telefon, Sony Ericsson lanseaza si sistemul Audio Wireless MBS-900, care ofera solutii diverse utilizatorilor care cauta modalitatea in ascultarea muzicii.

"Suntem deosebit de incantati de performantele obsinute de gama Walkman in 2008 si dorim sa accentuam tendinta de crestere in anul urmator. Cu ajutorul design-ului premium dar si a optiunilor de acces la continut digital , W705 este alegerea perfecta pentru cei care vor sa iasa in prim-plan",   a declarat Ben Padley, Director Global Music Marketing Sony Ericsson.

Specificatii tehnice

sony ericsson w705 masoara 95 x 47,5 x 14,3 mm si cantareste 98 de grame. Telefonul este un Walkman slider, are ecran de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 262.000 de culori.

Terminalul va fi disponibil in doua culori, argingiu (Luxury Silver) si rosu (Passionate Red), are cea mai recenta versiune a player-ului muzical Walkman si vine cu functiile ca PlayNow , TrackID, Shake control si SensMe. W705 are incorporat si radio FM cu RDS.

Camera foto din dotare este de 3,2 megapixeli cu zoom difital 3x, dar nu are autofocus sau flash. In schimb poate face capturi video. Telefonul suporta conectivitate Wi-Fi si vine cu pe YouTube si Google Maps preintalat. Nu ii lipseste nici Bluetooth-ul care are A2DP pentru atasare casti audio wireless.

Atat Sony Ericsson W705 cat si sistemul MBS 900 vor fi disponibile pe piata autohtona la inceputul anului viitor. Pretul lor este inca necunoscut.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea