Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W380i, accent pe muzica

Odata cu lansarea telefonului W380i, Sony Ericsson a analizat cunoscutul serviciu TrackID pentru a descoperi cea mai in voga melodie.

Apologize a fost ceruta de 144 de ori pe parcursul acestei luni, Timbaland Feat. OneRepublic castigând detasat in fata rivalilor sai Leona Lewis si Rihanna in competitia celor mai ascultate piese, lansata de Sony Ericsson prin serviciul TrackID. Cea mai recenta aparitie in familia Walkman, telefonul W380i permite iubitorilor de muzica sa preia controlul ascultand si purtand propriul club mobil, in buzunarul din spate.

Cu TrackID, utilizatorii de Sony Ericsson pot identifica melodii cu ajutorul telefoanelor, prelaând notele de la radio sau chiar dintr-un club. Acest serviciu exclusiv al Sony Ericsson proceseaza sunetul pentru a afla instantaneu ce artist interpreteaza melodia, cum se numeste aceasta si de pe ce album provine.

Greg Varner, Vice Presedintele Departamentului de Marketing pentru CEEMEA al Sony Ericsson, a declarat: “Consumatorii nostri isi doresc sa asculte cele mai in voga melodii unde si cand vor. De asemenea, vor sa-si aleaga piesele pe care sa le asculte pe telefon, sa descopere melodii si artisti noi si apoi sa creeze liste care sa se potriveasca cu dispozitia lor – era DJ-ului mobil a venit”!

Cititi continuarea articolului pe PCForum

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea