Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W350 in versiunea Sex and the City

Terminalul sony ericsson w350 se lanseaza intr-o editie speciala si limitata numita Sex and the City.

Telefonul W350 face parte din colectia de terminale muzicale Walkman a companiei suedezo-japoneza.

W350 de un alb-ivoriu

Noua versiune de culoare a lui Sony Ericsson W350 este alb-ivoriu ( Ivory White), desi culoarea aceasta este destul de asemanatoare cu initialul model alb din aceasta serie ( plain vanilla ).

Spre deosebire de modelele anterioare, acest terminal va avea inclus la pachet un card microSD care va contine coloana sonora originala a filmului Sex and The City, care o are pe Sarah-Jessica Parker in rolul principal. Totodata, fanii vor gasii pe card si trei wallpeper-uri originale ale filmului si videoclipul oficial al melodiei "Labels or Love" interpretata de Fergie.

Aceleasi specificatii tehnice

Din punct de vedere tehnic, terminalul Sony Ericsson W350 a ramas neschimbat. Telefonul masoara 104 x 43 x 10,5 mm si cantareste 80 de grame. A ramas acelasi entry- level cu ecran de 1,9 inch cu rezolutie de 176 x 220 pixeli si 256.000 de culori.

Telefonul dispune de conectivitate GPRS si EDGE, ambele clasa 10, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB 2.0. Sony Ericsson W350 suporta mesaje SMS, EMS, MMS, e-mail-uri si mesaje instant si are camera foto de 1,3 megapixeli fara flash sau autofocus. Pentru ca este un Walkman, telefonul are cea mai recenta versiunea de Walkman incorporata, versiunea 3.0 si vine cu functii standard de TrackID, egalizator MegaBass, plus butoanele dedicate si radioul FM cu RDS.

Oficial, terminalul se va lansa la sfarsitul anului. In prezent nu se stie cand va fi introdus is pe piata autohtona. Totodata, pretul nu a fost inca anuntat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea