Stiinta & Tehnologie

#editie limitata #roz #walkman #sony ericsson w350

Sony Ericsson W350 imbraca haina roz

Terminalul sony ericsson w350 se lanseaza intr-o noua editie speciala si limitata de culoare roz.

Telefonul face parte din colectia de terminale muzicale Walkman a companiei suedezo-japoneza.

W350 in haina noua

Noua versiune a lui Sony Ericsson W350 este roz (Soft Pink) si se lanseaza cu ocazia sarbatorii Sf. Valentin . Pana acum modelul W350 s-a mai lansat in versiunea Sex and the City.

Spre deosebire de modelele anterioare, modelul Sex and the City avea inclus la pachet un card microSD care va contine coloana sonora originala a filmului cu acelasi nume, care o are pe Sarah-Jessica Parker in rolul principal.

Totodata, fanii gaseau pe card si trei wallpaper-uri originale ale filmului si videoclipul oficial al melodiei "Labels or Love" interpretata de Fergie.

Aceleasi specificatii tehnice

Din punct de vedere tehnic, terminalul Sony Ericsson W350 a ramas neschimbat . Telefonul masoara 104 x 43 x 10,5 mm si cantareste 80 de grame. Este un model entry-level care are ecran de 1,9 inch cu rezolutie modesta de 176 x 220 pixeli si suport de 256.000 de culori.

Terminalul dispune de conectivitate GPRS si EDGE, ambele clasa 10 , Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB 2.0. Sony Ericsson W350 are camera foto de 1,3 megapixeli fara flash sau autofocus. Telefonul are incorporata cea mai recenta versiunea de Walkman si vine cu functii standard de TrackID, egalizator MegaBass, plus butoanele dedicate si radioul FM cu RDS.

In prezent, Sony Ericsson W350 in versiunea roz s-a lansat in Europa. Din pacate nu se stie cand acesta va ajunge si pe piata autohtona. Pretul terminalului nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea