Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #xperia x2 #vulcan

Sony Ericsson Vulcan ar putea fi XPERIA X2

Dupa multe concepte ale fanilor si o partiala confirmare a lui XPERIA X2 este posibil ca adevaratul prototip sa fi ajuns in sfarsit pe internet.

Zvonurile despre un nou telefon XPERIA X2 exista de la lansarea primului telefon din gama, modelul X1.

Sony Ericsson Vulcan

Publicatia online Endgadgetmobile.com a publicat zilele trecute imaginea unui telefon mobil Sony Ericsson care poarta numele de cod Vulcan. Acest prototip pare sa fie adevaratul XPERIA X2 pentru ca modelul dispune de sistemul de operare Windows Mobile si are tastatura QWERTY completa fizica la fel ca X1. Mai mult, din imaginea aparuta pe internet se poate vedea si ecranul mare, care posibil sa aiba o rezolutie WVGA (480 x 800 px) si tasta speciala pentru interfata proprietara Sony Ericsson, X-Panel . Daca imaginea este cea a lui XPERIA X2, este posibil ca partea glisanta sa se incline vertical asemenea ecranului lui Nokia N97.

Confirmare indirecta

Initial, desi multe persoane credeau ca noul XPERIA va rula sistemul de operare Android, se pare ca mobilul va avea la bord tot Windows Mobile, versiunea 6.5. Cel care a facut acest declaratii a fost CEO-ul Skyhook , Ted Morgan .

Intr-un interviu, acesta a declarat ca "noul X2 de la Sony Ericsson va rula sistemul de operare Windows Mobile si va folosi tehnologie Google pentru a localiza o persoana". Compania Skyhook este cea care furnizeza Wireless Access Point-uri pentru iPhone si iPod Touch.

Doar concepte

Pana acum Sony Ericsson XPERIA X2 a aparut doar sub forma de concepte. Unii fani au realizat versiuni ale modelului care ruleaza Symbian. Sursa principala de idei este comunicatea online Esato. Modelul cu Symbian ar trebui sa aiba ecran tactil, memorie interna foarte mare si o camera foto de 8 MP.

Un alt concept al lui X2 a fost creat de utilizatorul Sealover94 din aceeasi comunitate. Terminalul sau prezinta un Sony Ericsson XPERIA care ruleaza sistemul de operare Android. Aceast telefon ar avea ecran tactil, memorie interna mare si o camera foto decenta, tastatura virtuala si interfata rapida.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea