Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson tm506 #telefon mobil #rosu #scarlet #t-mobile

Sony Ericsson TM506 in haina rosie

Telefonul Sony Ericsson TM506, s-a lansat in luna septembrie a lui 2008 doar in reteaua operatorului de telefonie mobila T-Mobile din Statele Unite ale Americii.

La aproape jumatate de an de la lansare, T-Mobile lanseaza acelasi terminal, intr-o noua culoare. Acum sony ericsson tm506 este rosu.

Specificatii tehnice

Numele de cod al acestui terminal a fost "Bella", iar initial, TM506 a fost disponibil in doua culori negru cu portocaliu si negru cu verde. Telefonul mai este dotat cu o camera foto de 2 megapixeli cu capabilitati de inregistrare video.

Terminalul Sony Ericsson TM506 este un clamshell care vine la pachet cu echipament propriu de protectie, adica husa sau alte accesorii de acest gen. Telefonul masoara 45,7 x 93,9 x 17,7 mm si cantareste 102 grame. Clamshell-ul are tastatura standard alfanumerica si ecran de 2 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli.

Alte detalii

Sony Ericsson-ul functioneaza in retele GMS pe frecvente de 850 MHz, 1800 MHz si 1900 MHz si are o baterie standard Litiu-Ion care rezista pana la 7 ore de convorbiri si pana la 14 zile in modul stand-by. Terminalului nu ii lipseste nici player-ul muzical si cel video.

Conectivitatea suportata de acest model este GPRS, EDGE si 3G, telefonul dispune de mesagerie instanta compatibila cu serviciile Yahoo!, MSN si AOL. Sony Ericsson TM506 costa 164 RON, dar poate fi achizitionat doar prin operatorul american T-Mobile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea