Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson TM506, doar la americani

Telefoanele mobile sunt foarte diferite si de aceea unele modele se lanseaza doar in anumite colturi ale lumii sau au zone de vanzare speciale.

Asa este si cazul acestui model Sony Ericsson numit TM506, care va fi lansat doar in reteaua T-Mobile din Statele Unite ale Americii.

S-a mai facut

Bineinteles ca aceste modalitati nu sunt noi pentru nici un dezvoltator de telefoane mobile, cum nu sunt noi nici pentru operatorii de telefonie mobila.

Sony Ericsson au avut si au in continuare o serie "V" care se distribuie doar in reteaua Vodafone din tara noastra, iar nu de mult, Acasa.ro a facut un review facut unui telefon LG KU800, adica Chocolate -ul normal stilizat pentru reteau Vodafone.

Acum ca FCC-ul s-a tinut de promisiune si lasa si telefoanele celor de la Sony Ericsson sa ajunga in tabara T-Mobile aveam de-a face cu un nou "model", gata de atac.

Clamshell SE

Terminalul sony ericsson tm506 este un clamshell care se zvoneste ca se va lansa pe data de 3 septembrie si care vine cu echipament proriu de protectie, probabil husa sau alte accesorii de acest gen.

Numele de cod al acestui terminal a fost "Bella", TM506 va fi disponibil in doua culori negru cu portocaliu si negru cu verde, iar terminalul este dotat cu o camera foto de 2 megapixeli cu capabilitati de inregistrare video.

Din pacate, din cauza politicii ciudate a celor de la T-Mobile de a nu divulga prea multe detalii tehnice despre un telefon, nu exista destule informatii referitoare la acest Sony Ericsson. Tot ce mai stim este ca telefonul va veni cu conectivitate HSDPA. Posibil ca dupa lansare sa aflam mai multe detalii.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea