Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #sony ericsson t715 #slider #smart desktop #aplicatii #google maps #accuweather.com

Sony Ericsson T715 a fost anuntat oficial

Sony Ericsson anunta lansarea telefonului T715, un slider compact care ajuta utilizatorii sa-si organizeze activitatile zilnice.

"Noul T715 este un slider sofisticat dedicat persoanelor cu un stil de viata alert care isi doresc un telefon practic cu optiuni convenabile"
, a declarat Quentin Cordier, Marketing Business Manager Sony Ericsson.

Specificatii tehnice

sony ericsson t715 este un slider care masoara 91,5 x 48 x 14,9 mm, cantareste 96 de grame si are un ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 256.000 de culori.

Unul din cele mai importante lucruri pe care noul model le prezinta este aplicatia Smart Desktop . Acest software este destinat utilizatorilor foarte ocupati care au nevoie de un orar bine stabilit si care trebuie respectat. Atfel Smart Desktop le va aduce aminte acestora de evenimente importante notate in calendar, ca zile de nastere, intalniri de tot felul si multe altele.

Telefonul este completat de aplicatii precum Google Maps (cu optiuni de cautare localizata) si AccuWeather.com. Mai mult, T715 este dotat cu o camera foto de 3.2 MP cu optiuni ca Photo Light, menite a ajuta utilizatorul sa realizeze fotografii clare indiferent de conditiile de luminozitate .

Alte detalii

Noul Sony Ericsson T715 are o conectivitate ridicata, GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB 2.0. Spre deosebire de alte terminale ale companiei, modelul T715 vine cu suport microSD si nu M2.

"Modelul va intra in portofoliul actual de telefoane care au optiunea de turbo 3G inclusa, in asa fel incat utilizatorii se vor bucura de conditii optime pentru a naviga pe internet. Carcasa de aluminium si aspectul sofisticat asigura ca acest telefon este o demonstratie de stil pentru toti utilizatorii" a mai declarat Quentin Cordier.

Alaturi de noul T715, Sony Ericsson anunta si o casca cu Bluetooth, VH310, cu autonomie de 20 de zile de la incarcare, destinata publicului larg. Telefonul va fi disponibil pe plan local din trimestrul al 3-lea din 2009. Pretul nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea