Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson T700 cu videoclip promotional

Nu cu mult timp in urma compania suedezo-japoneza Sony Ericsson lansa pe piata un nou terminal, modelul T700, urmasul modelului T610.

Numele lui de cod era Remi si iata ca la scurt timp de la aparitia lui, Sony Ericsson a lansat pe internet si videoclipul promotional al acestui terminal.

Despre T700

sony ericsson t700 este cel mai recent telefon mobil lansat de companie si este un terminal destinat publicului larg. T700 combina aspectul clasic cu optiuni precum camera de 3,2 megapixeli, difuzoare stereo integrate si internet mobil . Este o bucurie sa vedem ca in sfarsit, Sony Ericsson incepe sa integreze CMOS-uri de 3,2 megapixeli terminalelor mid-range.

Asa cum am spus si mai devreme, modelul T700 isi trage radacinile din design-ul lui T610. Noul venit in familie se mandreste cu o grosime de doar 10 mm, camera foto si oglinda integrata. Acest lucru din urma nu ar trebui sa ne incalzeasca prea tare, dar ar putea indica faptul ca T700 se vrea ceva mai business.

Alte detalii...

Terminalul masoara 104 x 48 x 10 mm si cantareste 78 de grame, vine la pachet cu un card microSD de 512 MB, are ecran de 2 inch cu rezolutie QVGA si 262.000 de culori si va fi disponibiul pe piata la sfarsitul acestuia an. Din pacate pretul nu a fost inca anuntat.

Sven Totte, Director Marketing pentru categoria de design Sony Ericsson declara ca: "Fara nicio ezitare, se poate spune ca prin noul T700, Sony Ericsson a creat un telefon cu aspect premium dar care este, in acelasi timp, accesibil publicului larg. Mai mult, toti cei care au apreciat aspectull stilat al vechiului T610 vor dori sa achizitioneze acest telefon."

Videoclip de prezentare Sony Ericsson T700



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea