Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson T250: sofisticat , dar modest

"Sofisticare modestă" caracterizează cel mai bine Sony Ericsson T250. Finisajul stilat < class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de"> < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa. ro /de" title="de">de metal al acestui telefon compact î i d ă un aer calitativ care p ână acum a fost rezevat numai modelelor de clasă. Alătură-i un set de caracteristici care s ă stai conectat, fie cu prietenii fie cu ultimele ştiri, şi vei dispune de partenerul perfect.

"Acum te ţi bucura de un design şi finisaj de calitate la un telefon, ă " title=" r " title="r">r ">r ă să cheltui mulţi bani," afirmă Steve Walker, Head of Product Marketing în cadrul Sony Ericsson. " dă " title=" m " title="M">M ">m seama C ">c ă anumiţi oameni vor doar un telefon cinstit, dar nu credem că un design obişnuit ar soluţia. Deşi din punct de vedere tehnic, noul T250 oferă doar funcţiile primare, designul să avansat seamăna izbitor cu cel al modelului premium T650.

Desigur, stilul nu este singurul atu al lui T250. Pentru comunicare confortabilă, T250 dispune de un speaker cu care po ţi î ărtăşi convorbirea cu ceilalţi din camera, introducere predictivă a textului şi mesaje cu imagini, câ t " title="t">t şi un calendar care-ţi ă la dispoziţie pentru întâlnirile şi programările importante.

Luând seama de dorinţele consumatorilor, a fost introdus un radio FM pe telefonul T250 pentru muzică şi informaţii non-stop. Pachetul lui T250 include şi un set de căş handsfree. Pentru totul să fie complet, o " title="o">o cameră foto îţi pemite să captezi momentele preferate, să le î mp ărtăş ş ti cu prietenii sau să le salvezi în memoria telefonului într-un album foto.

E ">E foarte greu să alegi între două culori atât de elegante cum sunt negru sau argintiu. Pe oricare ai allege-o, fii sigur că vei fi remarcat.
Sony Ericsson T250 va fi disponibilă în două versiuni (GSM/GPRS 900/1800 şi GSM/GPRS 850/1900) în pieţelele selectate din al 2007

Dintr-o privire:

ăsături Cameră VGA
WAP 1.2.1
Tonuri polifonice
Speaker +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Alarmă pe vibraţii
Mesaje imagini (MMS)
Mesaje text (SMS)
Text input predictiv +.+-=-+.+ -+.-+=+-.+- Buton de navigare
Imagini de fundal
Radio FM
Alarmă de CEAS
Calculator
Calendar
Agenda telefonică
Stopwatch
Cronometru
Infraroş u

Accesorii În cutie:
- Baterie
- Încărcător de telefon
- Handsfree stereo portabil
- Ghid de utilizare

Opţional:

Handsfree portabil HPM-64
Adaptor aprindere ţigară CLA-60
Încărcător Micro Travel HPM-64

Disponibilitate şi versiuni: Retele:
GSM/GPRS 900/1800
GSM/GPRS 850/1900

Timp de vorbire: până la 7 ore
Timp în standby: până la 300 de ore
Dimensiuni: 100 x 45 x 13 mm
Greutate: 82 grame

Ecran: TFT de 65.536 culori
Rezoluţie: 128 x 160 pixeli
Dimensiune: 1.7 inci

Disponibil in pieţele selectate din Q3 al 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea