Stiinta & Tehnologie

#instantaneu #fotografie #snapshot #s312 #sony ericsson s302

Sony Ericsson S302 Review

Modelul foto , acest model are si flash LED incorporat. Din pacate si acestui terminal ii lipseste autofocusul.

Pentru a capta imagini cat mai bune este indicat ca utilizatorul sa foloseasca camera foto in conditii de lumina naturala buna. Totusi, pentru situatiile in care lumina este putina, S302 este ajutat de flash-ul LED care se descurca destul de bine. Fiind un entry-level, efectele pe care imaginile le suporta, nu sunt numeroase, iar modelul are la dispozitie doar monocrome si sepia.

Dar totusi S302 nu se lasa, camera lui de 2 MP poate face si inregistrari video care se pot face la rezolutie maxima de 176 x 144 px sau la una minima de la 128 x 96 px. Mai mult decat atat telefonul dispune de functia night mode si de efectele mentionate mai sus. Videoclipurile captate se vor salva in format 3gp.

Conectivitate mica

Nu este surprinzator faptul ca S302 nu suporta mesaje e-mail pentru ca la captitolul conectivitate telefonul dispune numai de GPRS, asta inseamna o viteza mai mult decat mica. Este adevarat ca functiile pe care le are nu ar putea mai mult, dar sa zicem, ca pentru verificari rapide de mail, S302 se descurca.

Navigarile pe web se fac cu ajutorul broswerelor WAP 2.0, xHTML si HTML(NetFront), iar pentru trasferul de date, telefonul are suport Bluetooth 2.0 cu A2DP, adica utilizatorul poate atasa casti audio wireless telefonului.

Ultimul cuvant

Este clar ca acest telefon nu va fi pe placul unui impatimit al tehnologiei, dar caracteristicile lui Sony Ericsson S302 il va impresiona. La cat e de mic, telefonul ramane totusi unul dintre cele mai inteligente terminale entry-level de pe piata.

Daca esti o persoana care doreste un telefon modest si usor de manevrat, acesta este idealul. Vine in destule culori, asa ca alegerea va fi mai mult decat simpla.

Galerie foto Sony Ericsson S302

Galerie foto cu imagini captate de Sony Ericsson S302

Test video realizat cu Sony Ericsson S302

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea