Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson prezinta Z555

Sony Ericsson a prezentat astazi modelul Sony Ericsson Z555 , un telefon elegant cu clapeta ce combina un pachet larg de functiuni si cu un design deosebit. Telefonul este o potrivire perfecta intre cel mai nou set de functiuni si designul inovativ, cu o puternica pozitionare pe stil.

Impreuna cu Sony Ericsson Z555 , Sony Ericsson anunta o serie de accesorii elegante ce va include un pachet de patru huse din piele ce ofera solutii unice si creative pentru a purta telefonul si trei noi modele de casti Bluetooth , HBH-PV708, HBH-PV770 si HBH-PV712.

Sony Ericsson Z555 a fost conceput sa atraga atentia si sa reflecte modul in care arati declara Sven Totte, seful departamentului de Style Marketing la Sony Ericsson. "Am creat acest model pentru persoanele in cautarea unui telefon cu un design special care reflecta stilul lor personal si care nu face compromisuri in ceea ce priveste gama de functiuni sau performanta".

Sony Ericsson Z555 O afirmatie in stil

* Gesture Control – controleaza apelurile printr-o miscare a mainii

* Display ascuns – pentru un aspect unitar
* Teme ce se schimba in permanenta, in ton cu sezonul
* Accesorii cu un design fin care iti completeaza “look”-ul

Iesi in evidenta

Daca muncesti sau te joci, ai un stil personal, doar al tau un stil si o imagine pe care Sony Ericsson Z555 le reprezinta perfect. Cu un design unic in forma de diamant, stralucitor, pe partea din fata, alaturi de alte detalii sofisticate, modelul reflecta in mod real personalitatea ta. Poti alege intre Diamond Black si Dusted Rose si imediat vei atrage atentia.

Alunga doar printr-o miscare a mainii orice intrerupere

Sony Ericsson Z555 incorporeaza functiunea Gesture Control a Sony Ericsson care iti permite foarte usor sa opresti soneria aparatului sau sa amani alarma fara sa te intrerupi din ceea ce faci. Cand primesti un apel, o simpla miscare a mainii deasupra telefonului opreste soneria. La fel si in cazul alarmei, trecerea similara a mainii muta alarma in modul snooze;. Magie!

Ramai informat ; in mod discret

Display-ul exterior al Sony Ericsson Z555 iti arata cine suna chiar fara sa deschizi clapeta. Cand nu se intampla nimic, display-ul ramana invizibil, fara nici un compromis al designului

Ultima moda

Ca si tine, Sony Ericsson Z555 isi schimba infatisarea in ton cu sezonul. Culorile si designurile care apar in temele telefonului, exact modul in care apare meniul si ecranul, se pot updata in mod automat pe masura ce se scurg lunile anului. Conectat la calendarul telefonului Sony Ericsson Z555 stie cand e timpul sa treaca de la imaginile verii catre cele ale toamnei. In plus, pastreaza cateva surprize pentru momente importante, de exemplu Anul Nou!

Ai grija de pasiunile tale cand esti pe drum
Sony Ericsson Z555 iti permite sa beneficiezi de orice moment liber, cand esti in taxi de exemplu, pentru a te pune in tema cu formatia sau chiar cartea ta favorit. Poti sa-ti inmagazinezi melodiile sau cartile in format audio in memoria telefonului sis a le sortezi in functie de capitole, albume sau artisti. Poti sa te contectezi la radio pentru a afla vremea, informatii despre traffic sau ultimele stiri din lumea celebritatilor.

Captureaza actiune chiar cand se intampla

Camera de 1.3 MP a telefonului Sony Ericsson Z555 iti asigura posibilitatea de a fi capabil sa prinzi actiunea chiar cand se desfasoara. Fotografiaza o poteantiala noua achizitie, trimte-o sub forma unui mesaj foto sau incarc-o direct pe blogul tau astfel incat oricine va putea vedea ce ai de gand.

Accesorii care completeaza imaginea

Orice stilist iti va spune ca nici un “look” nu este complet fara accesoriile potrivite. Design Collection iti ofera patru tipuri diferite de huse de telefon elegante care iti completeaza stilul si protejeaza in acelasi timp telefonul. Aceasta colectie ofera solutii creative si elegante pentru purtatul telefonului si, in acelasi timp, iti completeaza stilul personal.

Z555 este compatibil cu trei noi modele de casti Bluetooth™

* Castile Bluetooth™ HBH-PV708 ofera cea mai buna combinatie de stil si comoditate – pentru a te tine in permanenta conectat indifferent ca iti plimbi cainele sau iti cumperi o cafea
* Castile Bluetooth™ HBH-PV770 ofera o solutie care iti permite sa le porti in timp ce iti folosesti ochelarii
* Castile Bluetooth™ HBH-PV712 reduc zgomotul de fond si cresc confortul, lasandu-te sa te concentrezi la persoana cu care stai de vorba. In plus, adauga eleganta prin cele doua acoperitoare Style-up™ incluse.

Z555i este un telefon EDGE/GSM/GPRS 900/1800/1900 ce va fi disponibil pe anumite piete incepand cu primul trimestru al anului 2008. Z555a este un telefon EDGE/GSM/GPRS 850/1800/1900 ce va fi disponibil in aceeasi perioada.

Design Collection va fi disponibila pe anumite piete incepand cu ianuarie 2008.

Cele trei casti Bluetooth™ (HBH-PV708, HBH-PV712 and HBHPV770) vor fi disponibile pe anumite piete incepand cu februarie 2008.


Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea