Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #naite #greenhearrt c901 #cybershot #eco #telefon mobil

Sony Ericsson prezinta 2 terminale eco: Naite si C901 GreenHeart

Sony Ericsson anunta doua produse inovatoare care au la baza strategia GreenHeart adoptata de producatorul de telefoane mobile pentru a proteja mediul inconjurator. Programul GreenHeart se lanseaza prin doua produse de baza: C901 GreenHeart si Naite , la care se adauga castile MH300, unul dintre cele mai ecologice produse de pe piata la momentul actual.

GreenHeart este un program care tinde catre inovarea portofoliului de produse Sony Ericsson, avand la baza principiile protejarii in mod inteligent a mediului inconjurator, fara a face compromisuri fata de design sau performanta.

Sony Ericsson Naite

Naite este primul telefon de la Sony Ericsson care inlocuieste manualul clasic, din hartie, cu unul electronic prin care se economiseste mai bine de 90% din totalul necesar de hartie inclus intr-un pachet standard pentru telefoanele mobile. Compozitia materialului din care este construit telefonul este alcatuita din minimum 50% plastic reciclat iar pachetul de baza al noului Naite va contine un incarcator cu consum redus de energie, primul de acest gen introdus pe piata. Datorita acestor inovatii, amprenta CO2 este redusa pana la 15%.

Naite include aplicatia WalkMate care ofera utilizatorilor posibilitatea sa compare distanta parcursa pe jos cu o distanta similara, parcursa cu masina. In acest fel, atitudinea ecologica a clientilor Sony Ericsson poate fi masurata specific.

Modelul este un candybar care masoara 108 x 47 x 12,6 mm si cantareste 84 de grame. Are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA si suport pentru 265.000 de culori. Modelul vine cu conectivitate GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB 2.0. Naite are camera foto de 2 MP, player muzical, radio si va fi disponibil pe plan local din a doua jumatate a acestui an.

Sony Ericsson GreenHeart C901


Ca si Naite, C901 GreenHeart va include un manual electronic, pentru a inlocui versiunea standard, de hartie. Telefonul va fi de asemenea realizat in proportie de 50% din plastic reciclat si va avea un display programat optim pentru a economisi energie.

Telefonul a utilizat o vopsea care limiteaza expunerea la Componente Organice Volatile (VOC = Volatile Organic Compounds). C901 GreenHeart va contine, de asemenea, in pachetul de baza castile MH300, realizate integral din plastic reciclat.

Ca si Naite, C901 GreenHeart este un candybar, dar acesta masoara 105 x 45 x 13 mm si cantareste 107 de grame. Are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA si suport pentru 265.000 de culori. Modelul vine cu conectivitate GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB 2.0. Naite are camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED si tehnologii speciale foto, player muzical, radio si va fi disponibil in Romania din a doua jumatatea a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea