Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson Paris si BeiBei anulate

Cu ceva timp in urma, mai precis pe data de 17 iunie, fanii Sony Ericsson si nu numai, se asteptau ca doua telefoane sa fie lansate, Sony Ericsson Paris alias P5 si G702 sau BeiBei.

Cand data anuntului a venit, dar cele doua nu au aparut. Toate bune si frumoase pana in acest week-end ca unul din blogurile neoficiale ale companiei suedezo-japoneze a publicat o stire in care spunea ca cele doua terminale sunt anulate.

Pe bune...

Daca sperai ca stirea sa fie o pacaleala , din pacate nu este asa, cele doua smartphone-uri fiind anulate pe bune, desi de-a lungul a catorva luni cele doua au aparut in repetate randuri in stirile indistriei de telefonie mobila.

Este adevarat ca poate aparitia lor a fost prea puternica si era o strategie "mascata" de marketing, pentru ca imediat ce zvonurile despre cele doua au incetat, modelul Sony Ericsson cu 8 megapixeli a fost anuntat.

"Outdated before even released"

Compania Sony Ericsson a facut deja anunturile oficiale si din spusele lor reiese ca cele doua modele, Paris si BeiBei au fost scoase din "circulatie" pentru ca specificatiile tehnice erau prea slabe pentru competitia actuala de pe piata.

Nimeni nu prea pare a fi de acord cu acest lucru, dar daca BeiBei-ul a fost privit destul de reticent de fani din cauza look-ului sau, Paris a fost un terminal foarte asteptat. Totusi, mai exista un zvon, acela ca piata asiatica va primi aceste telefoane. Daca se va intampla asa, intrebarea de ce atatea limitari pentru restul lumii, va persista.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea