Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #naite #vodafone #eco

Sony Ericsson Naite, in Romania prin reteaua Vodafone

Operatorul de telefonie mobila, Vodafone Romania anunta lansarea in reteaua proprie a telefonului Sony Ericsson Naite, primul model ecologic disponibil in portfoliul sau.

Sony Ericsson Naite este realizat din plastic reciclat , are un incarcator cu un consum redus de energie si manual de utilizare in format electronic.

Primul telefon eco Vodafone

In premiera in Romania, Sony Ericsson Naite este disponibil de luni, 23 noiembrie, in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 79 de euro (cu TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone incheiat pe o perioada de 2 ani.  Parte a programului international GreenHeart dezvoltat de Sony Ericsson pentru promovarea unei atitudini ecologice responsabile, Sony Ericsson Naite este un produs conceput pentru a contribui la reducerea impactului negativ asupra mediului inconjurator. Astfel, compozitia materialului din care este fabricat telefonul contine plastic reciclat in proportie de minim 50%.

De asemenea, noul Sony Ericsson Naite este dotat cu incarcator cu un consum redus de energie, iar manualul de utilizare este disponibil in format electronic, in meniul telefonului, reducand cu peste 90% totalul necesar de hartie inclus intr-un pachet standard de telefoane mobile.

Specificatii tehnice

Naite include aplicatia WalkMate care ofera utilizatorilor posibilitatea sa compare distanta parcursa pe jos cu o distanta similara, parcursa cu masina. In acest fel, atitudinea ecologica a clientilor Sony Ericsson poate fi masurata specific.

Modelul este un candybar care masoara 108 x 47 x 12,6 mm si cantareste 84 de grame. Are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA si suport pentru 265.000 de culori. Modelul vine cu conectivitate GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB 2.0. Sony Ericsson Naite mai are are camera foto de 2 MP, player muzical si video, plus radio FM cu RDS si este compatibil cu carduri de memorie microSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea