Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson lanseaza site pentru ultimul telefon

Pentru a sustine lansarea celui mai recent telefon, Walkman W890i, Sony Ericsson lanseaza site-ul jointhesong.com si readuce in prim plan unul dintre cele mai iubite cantece ale anilor 90 in Europa, clasicul Enjoy the Silence al celor de la Depeche Mode , in incercarea de a dobori un nou record mondial .

Odata cu lansarea site-ului www.jointhesong.com de catre Sony Ericsson, fanii au acum ocazia de a inregistra in versiunea lor melodia iubita, folosind telefonul mobil sau camera web si pot realiza mixaje alegand din inregistrari din intreaga lume.

Vizitatorii site-ului pot alege o linie muzicala si pot inregistra fragmentul preferat. In cazul in care utilizatorul este multumit de rezultat poate salva fisierul. Inainte de a putea fi vizualizata de alti utilizatori, linia muzicala trebuie sa fie aprobata de un moderator.

Cititi continuarea in PC Forum

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea