Stiinta & Tehnologie

#mobile event guide #serviciu gratuit #telefon mobil #campionat tenis #sony ericsson

Sony Ericsson lanseaza serviciul Mobile Event Guide

Producatorul de telefonie mobila a anuntat un nou serviciu dedicat participantilor la evenimentele marca Sony Ericsson: Mobile Event Guide.

Cu ajutorul serviciului fanii evenimentelor Sony Ericsson vor primi pe telefonul personal, in timp real, stiri despre desfasurarea acestora.

Lansare la campionatul de tenis

mobile event guide s-a lansat in cadrul Campionatului de tenis feminin . Serviciul reprezinta o aplicatie gratuita pe care fanii o pot descarca pe telefoanele lor mobile, pentru a accesa in timp real noutatile despre programul de sport al saptamanii.

Utilizatorii mai au la dispozitie informatii despre mijloace de calatorie disponibile si informatii turistice. In plus, acestia nu sunt obligati sa descarce fiecare pagina de internet. Mobile Event Guide este primul serviciu care se actualizeaza cu ajutoul tehnologiei Wi-Fi sau Bluetooth.

"Ne dorim sa aducem inovaviile tehnice in ajutorul fanilor Sony Ericsson. Acest ghid va ajuta participantii la Campionatul de tenis feminin Sony Ericsson sa afle noutatile despre desfasurarrea evenimentului si despre cele mai importante petreceri din oras. a declarat Aldo Liguori, director CVP si PR Sony Ericsson.

Cum se face?

Fanii care vor intra pe stadionul din Doha, unde se desfasoara Campionatul de Tenis Feminin, vor primi un mesaj de intampinare , cu ajutorul caruia vor putea sa-si descarce aplicatia Mobile Event Guide, disponibila prin Bluetooh.

Ulterior, ei vor primi zilnic informatii actualizate despre evenimentele sportive interesante, precum si despre cele mai importante noutati din oras.

Campionatul Sony Ericsson care se desfasoara in Doha in perioada 4-9 noiembrie 2009. Meciurile vor gazdui primele 8 jucatoare de tenis feminin din lume aflate in competitie pentru titlu si pentru premii in valoare de 4.45 milioane dolari americani.

Suntem nerabdatori sa folosim aplicatia pentru evenimentele urmatoare" a mai declarat Aldo Liguori.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea