Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #walkman xmini #sony ericsson #japonia

Sony Ericsson lanseaza o noua colectie Walkman in Japonia

Compania suedezo-japoneza lanseaza o noua colectie de telefoane mobile Walkman in Tara Soarelui Rasare.

Aceasta se numeste Walkman Xmini si este destinata segmentului de tineri.

Specificatii tehnice

Noile Sony Ericsson vor fi disponibile in mai multe culori.  Dispozitivele masoara 44 x 75 x 18 mm si cantaresc 75 de grame. Terminalele vor functiona numai in retelele CDMA specifice Asiei.

Acestea vor fi distribuite doar in Japonia prin operatorul de telefonie mobila KDDI . Ecranul unui telefon este destul de mic, de doar 1,8 inch si va avea rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli si aproximativ 26 milioane de culori.

Multimedia

Terminalalele sunt slidere care atunci cand sunt inchise vor afisa pe partea superioara, sub ecran tastele tactile de control al player-ului muzical din dotare. Butoanele tactile vor fi marcate prin leduri luminoase.

Telefoanele Walkman din seria Xmini vor avea memorie interna de 4 GB si camera foto de 8 megapixeli . Din pacate, nu se stie daca aceasta va avea si autofocus sau flash. Pretul terminalelor nu a fost anuntat.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
 
Autor: Andreea Dihel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea