Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson K800 Cyber-Shot, premiat la 3GSM

Sony Ericsson K800, telefonul mobil cu camera foto Cyber-shot , a primt titlul de “Cel mai bun telefon 3GSM” oferit de GSM Association’s Global Mobile Awards 2007. Lansat anul trecut, K800 este primul telefon Cyber -shot, un brand care a creat un nou stil în comunicaţiile mobile combinand performanţele imaginii captate de camera de 3,2 megapixeli şi aplicaţia 3G pentru un transfer rapid şi uşor al pozelor.

Anders Runevad, Vice Preşedinte şi Director de Vanzări la Sony Ericsson, a declarat: “Portofoliul Cyber-shot a oferit milioanelor de utilizatori performanţe extraordinare cu imaginile realizate cu telefoanele mobile şi suntem foarte mandri că realizările noastre sunt confirmate de acest premiu prestigios.”

Din 2006, cand telefoanele Cyber-shot au fost lansate, mai mult de 4, 5 milioane de unităţi au fost vandute în întreaga lume. K800 a fost folosit şi de către cel mai mare agent secret din lume în cel mai recent film James Bond , Casino Royale. Seria Cyber-shot a fost lărgită anul acesta prin includerea modelele K810 , K818, K550 şi K550im , primul telefon Cyber-shot i-mode.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea