Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson K660i - acces rapid si usor la internet

Sony Ericsson anunta lansarea noului telefon K600i - un telefon HSDPA ( mobile broadband ) imbogatit cu functii inteligente, cum ar fi taste de acces rapid iluminate, manipulatoare rapide pe ecran si zoom, concepute pentru a face navigarea Web, cand te deplasezi, la fel de simpla si la indemana ca si pe calculatorul dumneavoastra.

Viziunea Sony Ericsson este aceea de a oferi Generatiei Web&experienta internetului mobil imbogatita, prietenoasa si satisfacatoare& afirma Martin Winkler, useful Departamentului de Web Marketing de la Sony Ericsson. Acest telefon optimizat pentru internet este clar un pas inainte si va atrage persoanele care isi gestioneaza viata aglomerata si legaturile sociale in spatiul virtual.&
Sony Ericsson K600i internet pentru cei tineri Web Optimizat (Landscape Browsing si Shortcut Keys) pentru o navigare usoara HSDPA pentru navigare rapida, email si download Google Maps pentru telefon Internetul asa cum te-ai asteptat sa fie!

Telefonul K600i face ca navigarea cu internetul mobil sa fie simpla si accesibila. Atunci cand se afla in modul Web, tastele de navigare ale telefonului actioneaza ca si pointer ul unui mouse magnetic si astfel ai posibilitatea de a naviga pe pagina web ca si cum ai fi la un calculator. Indica atunci cand o parte din pagina web contine un link sau daca poti introduce text. Poti folosi si zoom-ul pentru a avea o imagine mai indeaproape a textului sau a imaginilor.

Pan-si-zoom; este doar una din tastele Web de acces rapid care se afla chiar sub degetul tau atunci cand vizionezi paginile Web in modul Landscape. Telefonul K600i are de asemenea si functia Semn de carte, o simpla apasare de buton care te duce inapoi la Home Page si o scurtatura pentruIntroduce adresa; toate acestea fiind facute pentru a face navigarea mai rapida si mai usoara.

Informatiile de care ai nevoie asa cum le vrei tu. Telefonul K600i este conceput astfel incat nu vei sta sa astepti informatiile sau noutatile care conteaza pentru tine. Muzica, video sau email tehnologia HSDPA iti permite sa descarci toate acestea la viteze de pana la 4 ori mai mari decat cu 3G.

Ajungi unde iti doresti cu Google Maps pentru telefon. Multumita Google Maps pentru telefon, K600i te mentine cu picioarele pe pamant oriunde te-ai afla, chiar si intr-un oras strain. Gaseste-ti drumul instantaneu cu hartile interactive care iti permit sa le micsorezi sau sa le maresti si sa navighezi in orice directie pentru a te orienta. Introdu locatia ta curenta si destinatia si vei primi instructiuni cum sa ajung dintr-un loc in celalalt. Fara confuzii, fara devieri. Fotografiaza si impartaseste instantaneu.

Telefonul K600i , cu o camera de 2.0 megapixeli incorporata in cadrul compact, te ajuta sa surprinzi usor momentul. Internetul aflandu-se la varful degetelor tale, incarcarea pozelor pe blog-ul tau si impartasirea instantanee a acestora cu prietenii ori familia, este la doar cateva apasari de butoane distanta.

Disponibil in doua culori, haiosul ;lime-on-white si stilatul wine -on-black, telefonul K600i iti va castiga priviri de admiratie oriunde te-ai afla.
K600i este un telefon UMTS/HSDPA 2100 si GSM/EDGE 850/900/1800/1900 ce va fi disponibil pe anumite piete incepand cu trimestrul 1 din 2008.

Castile Sony Ericsson Bluetooth HBH-PV703. Obtine ce e mai bun din tehnologia Bluetoot a telefonului K600i cu ajutorul noilor casti compacte Bluetooth; HBH-PV703, disponibile ca accesoriu separat.

Cu un timp de vorbire de pana la 10 ore, un timp de asteptare de pana la 350 ore, cu ajutorul castilor HBH-PV703 poti continua sa mergi atat cat poti vorbi!

Castile HBH-PV703 au incorporate caracteristici cum ar fi apelarea ultimului numar format si apelare vocala, permitandu-ti sa manevrezi apelurile oricand ai nevoie.
Incarca-le. Uita de ele. Puternicele casti HBH-PV703 ofera un timp de vorbire remarcabil de pana la 10 ore si 350 ore de timp in asteptare asa ca nu vei rata apeluri importante pentru ca bateria s-a terminat.

Cu functia Auto-pairing ; castile HBH-PV703 se conecteaza automat la telefonul tau, asa ca tot ce ai de facut dupa ce le incarci este sa activezi bluetooth-ul la telefon. Nu este nevoie sa tastezi coduri pin si cu tehnologia Bluetooth 2.0 + EDR nu faci nici un compromis in ceea ce priveste siguranta.

Foloseste-le tot timpul. Cu o greutate de 14 g/ 0.49 oz., castile HBH-PV703 sunt suficient de usoare pentru a-ti permite sa le porti confortabil toata ziua. Controleaza-ti apelurile din casti cu ajutorul functiilor incorporate: preluare apel / terminare apel, apelare ultimul numar format si butoane de volum.

Castile BluetoothHBH-PV703 vor fi disponibile in culorile gri sau negru pe anumite piete incepand cu martie 2008.

Trebuie sa aveti acces la Internet prin reteaua dumneavoastra de telefonie mobila. Costuri pot aparea, va rugam verificati tarifele ce vi se aplica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea