Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson K618

Sony Ericsson a anuntat lansarea unui nou telefon 3G barphone: K618 . In mare parte acesta pastreaza linia lui K610, diferentiindu-se doar datorita cardului Memory Stick Micro memory de 256 MB.
Noul telefon Sony Ericsson K618 permite atat realizarea de fotografii cat si transmiterea acestora altor persoane, poate fi folosit ca music player si in acelasi timp permite descarcarea la o viteza mare a fisierelor muzicale si a clipurilor video, precum si o navigare rapida pe internet.
Pe de alta parte telefonul are suport pentru retele UMTS 3G si dispozitiv GSM tri-band. Displayul are o marime de 1.9” si o rezolutie de 176x220 pixeli. Displayul TFT afiseaza 262 de mii de culori . K618 are o camera de 2 megapixeli, zoom digital 2.5x, optiuni de inregistrare video cu rezolutie QCIF si aplicatia Mobile Blogger , care permite utilizatorilor sa puna imaginile direct pe propriul blogsite.
Avand multe functii multimedia este posibil ca, colectia de fotografii, muzica, clipuri video si pagini web sa fie prea mare dar cardul de memorie poate fi extins pana la 1GB .
Pachetul contine deasemenea Bluetooth.
Optiunile de conectare ale lui K618 sunt prin Bluetooth EDR, USB 2.0 si Fast port.

Sony Ericsson K618 va fi disponibil pe piata in cel de-al treilea trimestru al anului si va exista in doua variante de culori: Negru Vibrant si Alb Stralucitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea