Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson faith #greenheart #windows mobile

Sony Ericsson Faith, primul telefon eco cu Windows Mobile

Familia de telefoane "eco" GreenHeart al producatorului Sony Ericsson va bineveni in curand un nou membru in randurile sale, modelul cunoscut pentru moment sub numele de Sony Ericsson Faith .

Ce il face pe acest telefon special este faptul ca prototipul, aflat in prezent in lucru, este primul telefon mobil eco care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile.

Specificatii tehnice

Nu se stie daca sony ericsson faith va ramane in final in versiunea aparuta pe internet, acesta asemanadu-se momentan cu telefoane ca Nokia E71 sau LG GW550 . Candybar-ul dispune de un ecran care masoara 2,4 inch, are rezolutie de 320 x 240 pixeli si afiseaza pana la 65.000 de culori. Chiar daca are o memorie interna destul e mica, de doar 110 MB, modelul dispune de slot pentru card microSD, iar utilizatorii pot mari spatiul de stocare cu maxim 16 GB. Desi este un telefon "eco", Sony Ericsson Faith ramane un smartphone cu o conectivitate ridicata, adica maxim 3G cu HSDPA si Wi-Fi .

Telefonul mobil mai vine dotat cu o camera foto de 3,2 MP cu functii de autofocus, dar care nu are flash. Modelul ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare Microsoft Windows Mobile, adica varianta 6.5 Professional si dispune de un procesor Qualcomm MSM 7227 de 600 MHz.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara tastatura fizica QWERTY completa, receptorul GPS cu functii aGPS, player-ul muzical si video sau mufa de 3,5 mm pentru casti audio standard.

Sony Ericsson Faith din gama GreenHeart va fi disponibil in doua variante de culori, negru si argintiu. Carcasa modelului este confectionata din materiale reciclate . In prezent nu se stie cand telefonul se va lansa oficial pe piata. Totodata, pretul terminalului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea