Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson elm #sony ericsson hazel #greenheart #noise shield handsfree vh700

Sony Ericsson Elm si Hazel, noi terminale eco Greenheart

Compania Sony Ericsson anunta lansarea a doua noi telefoane mobile "eco" din colectia , modelele Elm si Hazel, plus un set de , Noise Shield Handsfree VH700 .

Sony Ericsson intenrioneaza ca incepand cu 2011, toate accesoriile sale sa respecte strategia si principiile proiectului GreenHeart . Primele telefoane mobile din gama ecologica a producatorului se numesc Sony Ericsson Naite si C901 GreenHeart.

&

Atat , cat si modelul Elm au o forma mai aparte, partea dorsala curbata, ambele sunt rezistente la stropii de apa(splash rezistant) si vin dotate cu o serie de aplicatii care le diferentiaza de restul terminalelor eco ale concurentei. Castile Bluetooth Noise Shield VH700 dispun de tehnologiile Clear Voice si Intelligent Volume Adaptation si dat posibilitatea utilizatorului sa conecteze simultan doua telefoane cu ajutorul conexiunii Wi-Fi. Setul Bluetooth Noise Shield Handsfree VH700 va fi disponibil pe piata din al doilea trimestu al anului 2010.

Astfel Sony Ericsson Elm este un slider compact care masoara 110 x 45 x 14 mm si cantareste in jur de 90 de grame. Modelul este dotat cu un ecran de 2,2 inch care afiseaza pana la 256.000 de culori si care are rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Una din caracteristicile principale este conectivitatea care se ridica pana la 3G cu HSDPA si HSUPA si Wi-fi. Camera foto din dotare este si ea generoasa, cu senzor de 5 MP, cu autofocus si flash LED, plus functii de geo-tagging, si tehnologiile de reconoasterea fetei si zambetului.

Sony Ericsson Elm vine dotact cu Google Maps, ofera acces direct catre YouTube, Facebook, MySpace sau Twitter, are player muzical si video si dispune de functiile SensMe sau Track ID.

Sony Ericsson Hazel

Spre deosebire de Elm, modelul Sony Ericsson Hazel este un candybar foarte dotat din punct de vedere tehnic. Terminalul masoara 102 x 49,5 x 16 mm, cantareste 120 de grame, are ecran de 2,6 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si suporta pana la 16 milioane de culori.

Conectivitatea telefonului este ca si in cazul lui Elm foarte ridicata, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA/HSUPA, Wi-Fi, Bluetooth si USB si are camera foto la fel de performanta, senzor de 5 MP cu autofocus si flash LED.

Aplicatiile de genul Google Maps, YouTube, Facebook, MySpace sau Twitter nu ii lipsesc nici lui Hazel, iar telefonul are player muzical, video, este rezistent la picuri de apa si ca modelul Elm este confectionat din materiale ecologice si dispune de aplicatii "eco" ca Walkmate sau CO2 Calculator.

Telefonul mobil Sony Ericsson Elm se va lansa in prima jumatate a anului 2010, in timp ce Sony Ericsson Hazel va fi disponibil doritorilor din a doua jumatate a anului. Pretul celor doua telefoane din gama GreenHeart nu a fost anuntat inca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea