Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson dezvaluie Z750 HSDPA

Cu cateva ore inainte de inceperea showului CTIA wireless 2007, Sony Ericsson a dezvaluit publicului primul handset HSDPA dedicat pietei nord-americane si anume Z750.

Z750 suporta trei benzi UMTS/HSDPA si toate cele 4 benzi GSM/EDGE folosite la nivel mondial. De asemenea terminalul are un design exterior care seamana leit cu cel al modelului Z610, cu doar cateva mici updateuri. Ca si Z610, noul telefon dispune de un display extern ascuns de finisaje si care se va lumina la fiecare apel sau mesaj primit. Acest display color de 2.2 inch va poate arata cele mai noi RSS feeduri, care va vor tine la curent cu toate noutatile.

Telefonul suporta si tehnologia Direct Push de la Microsoft care permite sincronizarea cu un server specific pentru a va updata emailurile, contactele sau agenda de lucru . Z750 va mai include si o camera de 2 megapixeli, un radio FM, un slot pentru card de memorie Memory Stick Micro si suport pentru jocuri 3D Java. Noul terminal de la Sony Ericsson va fi initia disponibil in nuante de roz si gri, fiind pus in comert din toamna acestui an.

Nu cunoastem inca pretul, dar stim ca principala retea candidata la asocierea cu acest model este AT&T Cingular din SUA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea