Stiinta & Tehnologie

#fotografie #cyber-shot #candybar #telefon mobil #sony ericsson c510

Sony Ericsson C510 Review

a fost anuntat la inceputul acestui an, iar in luna februarie a fost lansat oficial pe piata.

Terminalul face parte din gama Cyber-Shot de la Sony Ericsson, adica este un telefon fotografic, iar in prezent poate fi achizitionat si in Romania.

Caracterisiticile lui

Unul dintre cei mai noi membrii din familia "C" de la Sony Ericsson este un candybar. Telefonul este compact, masoara 107 x 47 x 12,5 mm si cantareste 92 de grame. Carcasa telefonului este confectionata din metal si plastic de calitate, astfel, amprentele nu reprezinta o amenintare pentru suprafata lui . Fiind un candybar, telefonul are partea frontala ocupata de ecran, D-pad si tastatura. Ecranul este de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 256.000 de culori. Din pacate, in lumina directa, imaginile de pe ecran nu mai sunt la fel de clare. Deasupra ecranului gasim inscriptionat numele companiei, difuzorul telefonului si senzorul de lumina, plus camera VGA pentru teleconferinte. Sub ecran se afla D-pad-ul. Primele doua butoane, plasate in extremitati, corespund meniurilor Media si Search (Cautare). Sub ele se afla tastele de apelare si respectiv respingere/terminare apel.

Mai jos gasim o tasta de shortcut -uri (Bluetooth, Silent mode, TrackID, Google Maps, scriere mesaje, meniu principal si setare de noi shortcut-uri), iar in partea dreapta butonul C (cancel) cu rol dublu si acela de oprire/deschidere telefon. In mijlocul acestora se afla butonul OK, patrat, care are patru directii de navigare stanga si dreapta, sus sau jos. Din pacate D-pad-ul lui /aeronava" este inutil daca telefonul nu are un card SIM inserat. Multe alte modele de telefoane de pe piata pot functiona ca playere muzicale chiar daca telefonului ii lipseste cardul SIM.

Din pacate player-ul muzical suporta doar formate MP3 si AAC. Melodiile sunt sortate in functie de artist, gen si compozitor, iar aplicatia poate fi setata sa ruleze in fundal. Tot la acest capitol intra si radioul care citeste informatii RDS si are nevoie de casti atasate pentru a functiona, acestea devenind antena.

Telefonul suporta si vizualizare de videoclipuri, redate foarte bine chiar daca telefonul are un ecran de doar 2,2 inch cu 256.000 de culori. Asa cum era de asteptat, D-pad-ul va primi functii pentru player. Sunetul redat prin difuzor este bun. Din pacate castile nu sunt cele standard incluse pentru telefoanele Walkman, dar sunetul redat nu dezamageste.

Camera foto

Camera foto inclusa lui 10, mai ales ca acest model este unul din cele mai compacte telefoane mobil cu o camera foto performante de 3,2 MP.

Galerie foto cu Sony Ericsson C510

Galerie foto cu imagini captate de Sony Ericsson C510

Test video realizat cu Sony Ericsson C510

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea