Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson aspen #greenheart #microsoft #windows mobile 6.5.3

Sony Ericsson Aspen, smartphone-ul eco cu Windows Mobile, a fost anuntat oficial

Joint-venture -ul suedezo-japonez Sony Ericsson a prezentat oficial terminalul Aspen, primul telefon mobil ecologic care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si cel mai nou membru al seriei GreenHeart.

Modelul a aparut initial pe internet cu numele de cod Faith, iar smartphone-ul este al treilea model al celor de la Sony Ericsson care integreaza tastatura QWERTY si sistemul Microsoft.

Specificatii tehnice

Cel mai nou candybar de la Sony Ericsson masoara 117 x 60 x 12,5 mm, are tastatura fizica QWERTY completa si un ecran sensibil la atingere de 2,4 inch, care afiseaza pana la 16 milioane de culori si are rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli. Modelul are o memorie interna modesta, de 100 MB, dar vine la pachet cu un card microSD de 4 GB, iar upgrade-ul total se poate face cu maxim 16 GB. sony ericsson aspen ruleaza cea mai recenta versiunea a sistemului de operare Microsoft, windows mobile 6.5.3. La capitolul conectivitate Aspen se prezinta foarte bine, fiind capabil sa duca in spate de la standardele USB 2.0 si Bleutooth 2.1 cu A2DP, la conexiune pe retelele GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA/HSUPA si Wi-Fi 802.11b/g.

Alte detalii

Asemeni altor smartphone-uri de la ora actuala si Sony Ericsson Aspen are o camera foto , care in cazul acestui telefon este de 3,2 MP si dispune de functia Smart contrast. Nu se stie daca senzorul foto are si autofocus, dar flash-ul lipseste.

Sony Ericsson Aspen va fi disponibil in doua variante de culori, negru (Iconic Black) si alb (White Silver). Smartphone-ul va putea fi achizitionat din a doua jumatate a anului 2010, dar pretul telefonului nu a fost dezvaluit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea