Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #telefon #smartphone #sony ericsson arc # sony ericsson arc hd

Sony Ericsson Arc HD (foto)

Urmatorul flagship al Sony Ericsson , Sony Ericsson Arc HD (dupe cum se crede in acest moment ca se va numi telefonul) se inscrie, ca dimensiuni cel putin, in tendintele actuale. Terminalul va avea un ecran de 4,3 inci. GSMArena a obtinut primele fotografii cu gigantul Sony Ericsson.

Cel mai probabil, noul telefon de top al celor de la Sony Ericsson se va numi Nozomi, va rula Android 2.3.5 Gingerbread atunci cand va fi lansat si va impresiona nu atat prin marimea ecranului (4,3 inci), cat prin rezolutia excelenta pe care o promit producatorii: 1280x720 pixeli. Sony Ericsson Nozomi va avea o camera foto de 12 MP cu posibilitati de inregistrare video FullHD.

Terminalul va fi pus in miscare de un procesor Scorpion la 1,5 GHz, plus GPU Adreno 220. Telefonul va dispune si de port HDMI, dar nu va oferi si un slot de card microSD. Cel mai probabil, spatiul de stocare intern al Sony Ericsson Nozomi va de 16GB (sau 32GB). Prima prezentare oficiala a noului terminal de top de la Sony Ericsson va avea loc la Consumer Electronics Show (CES) 2011, in Las Vegas.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea