Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #playstation #sony ericsson

Sony Ericsson ar putea lucra la un telefon PlayStation

Zvonurile despre un terminal PlayStation nu sunt noi, acestea existand de cativa ani.

In urma cu cateva zile, presedintele joint-ventur-ului Sony Ericsson a declarat ca un astfel de prototip ar fi posibil de realizat in viitorul apropiat.

In interviu

Intr-un interviu acordart publicatiei Financial Times, presedintele si COO -ul Sony Ericsson, Dick Komiyama, a declarat ca un terminal cu emblema Sony PlayStation s-ar putea intampla.

"Trebuie sa luam in considerare faptul ca este posibila crearea unui telefon PlayStation asa cum au devenit realitate si telefoane construite pe baza brandurilor Walkman si Cybershot ", a declarat acesta in interviu. In prezent, Sony Ericsson au lansat un singur terminal dedicat jocurilor, modelul F305, care este un telefon entry-level si se apropie putin de conceptele prezentate pe internet de-a lungul anilor.

Din 2006

Desi reprezentantii companiei nu s-a grabit sa declare ceva, exista cateva schita cu drepturile de autor apartinand celor de la Sony care ar putea spune multe despre viitorul terminal PlayStation.

Dar ideea nu este tocmai noua, schita "gasita" datand din anul 2006. Pana acum, toate ideile perindate pe internet au fost facute de fani, dar nu exista nimic concret.

In viziunea Sony, telefonul PlayStation ar putea sa aiba doua fete . Pe una din ele utilizatorul va avea caracterisitile unui telefon, iar cealalta va deveni o consola de jocuri veritabila. Mai pe scurt, doua interfete diferite intr-un singur dispozitiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea