Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson anunta telefoanele Walkman W890 si W380

Sony Ericsson anunta doua noi telefoane Walkman . W890 si W380 vor sosi in magazinele din Romania in prima parte a anului viitor.
W890 este un telefon muzical extrem de subtire dar cu o capacitate de stocare impresionanta. Designul lui W380 este unul cu totul deosebit fata de al altor telefoane Sony Ericsson.

Telefonul Walkman Sony Ericsson W890

Telefonul incorporeaza aplicatia Walkman Player 3.0, cea mai recenta din tehnologia Walkman, ce ofera acces rapid la player-ul muzical si navigare simpla si intuitiva in meniul muzical. Cu telefoanele W890 iti poti organiza melodiile dupa numele artistului, albumului sau folosind functia vizuala Album Art (coperta albumului) . Experienta muzicala SensMe iți alege muzica dupa ritm si dispozitie, permitandu-ti sa creezi un playlist care sa fie conform starii tale sufletești.

Telefonul Walkman W890 ofera beneficiul unei memorii expandabile, care poate fi sporita odata cu marirea colectiei de muzica. Un card Memory Stick Micro (M2) de 2GB, inclus in cutie, poate stoca pana la 1800 de melodii.

Cititi continuarea in Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea