Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #xperia x1 #facebook #windows live #dashwire

Sony Ericcson XPERIA X1 da acces la Facebook

Compania Sony Ericsson lanseaza cele mai recente aplicatii pentru Xperia X1 , cu acces direct la Facebook, Windows Live si Dashwire .

Terminalul a fost creat special pentru a deveni un instrument complet de comunicare, aflat in permanenta convergenta cu nevoile utilizatorilor.

Acces Facebook si Windows Live

Aplicatia pentru Facebook foloseste interfata originala Xperia X1  pentru a deschide o versiune intuititva a site-ului, cu acces direct la poze si la noutatile publicate de catre cunoscuti. Incarcarea pozelor pe site este simpla si rapida, la fel ca accesul la datele de contact ale prietenilor.

Parteneriatul inceput de Sony Ericsson cu Microsoft, prin intermediul Xperia X1 este continuat cu ajutorul aplicatiei Windows Live. Aceasta este necesara pentru utilizatorii care doresc sa aiba acces de pe telefonul personal la functii pentru cea de Hotmail sau Live Messenger.

Dawshire in direct

Aplicatia Dashwire ajuta utilizatorii sa sincronizeze continutul de pe telefonul X1 cu propriile calculatoare. Aplicatia ofera asistenta directa pentru a facilita sincronizarea automata a contactelor, mesajelor, pozelor si a apelurilor pe un cont personal , deschis pe calculator.

"Aceste aplicatii initiaza o gama larga de oportunitati pentru utilizatorii care sunt interesati de a interactiona  si de a se bucura de experiente personale. In acest fel, Xperia X1 devine un telefon mult mai aproape de necesitatile imediate ale clientilor Sony Ericsson, care sunt in permanenta interconectati prin intermediul mijloacelor web" a declarat Rikko Sakaguchi, CVP Sony Ericsson.

Cele trei aplicatii sunt disponibile pentru download, gratuit de pe telefon si de pe site-ul Sony Ericsson.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea