Stiinta & Tehnologie

#sonim #xp3.2 quest pro #certificare ip67

Sonim XP3.2 Quest Pro a fost lansat oficial

In cadrul Consumer Electronic Show ( CES 2010 ), compania Sonim , producatoare de telefoane mobile rezistente la socuri si-a prezentat cel mai nou model.

Reprezentantii companiei prezenti la CES 2010 au declarat despre Sonim XP3.2 Quest Pro ca este cel mai rezistent telefon mobil cu certificare ip67.

Specificatii tehnice

Asemenea altor telefoane mobile dinaceasta clasa si Sonim XP3.2 Quest Pro se prezinta cu o serie de specificatii tehnice destul de modeste. Astfel terminalul este dotat cu receptor GPS, tehnologia push-to-talk sau radio FM.

Modelul are incorporat si browser-ul Opera Mini, iar paginile web se pot vizualiza pe ecranul de 67 x 37 mm care afiseaza maxim 64.000 de culori si care vine cu o rezolutie modesta de 176 x 220 pixeli. Noul telefonul mobil este urmasul lui Sonim XP3 Quest si asemenea acestuia modelul dispun de camera foto de 2 MP, slot microSD pentru card de maxim 2 GB, lanterna si bateria care rezista pana la 18 ore convorbiri.

Rezistenta ridicata

Totusi, atuurile terminalului nu stau in specificatiile tehnice, ci din rezistenta materialelor din care acesta este confectionat. Astfel Sonim XP3.2 Quest Pro este rezistent la praf si apa, iar ecranul are sticla speciala securizata rezistenta la socuri si zgarieturi.

In Statele Unite ale Americii modelul poate fi achizitionat imediat, fiind compatibil cu retelele operatorilor principali. Sonim XP3.2 Quest Pro poate fi comandat si de catre europeni la pretul de aproape 500 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea