Stiinta & Tehnologie

#studiu #honda masina

Sondajul Honda arata ce vor copiii de la o masina

Cel mai recent studiu realizat de cei de la Honda arata ceea ce isi doresc cei mici de la o masina .

Daca adulti considera masinile zburatoare un subiect SF, copii ar prefera un astfel de vehicul.

Zbor cu masina

Intrebarea principala a analizei Honda a fost: "Daca masina ta ar putea sa faca orice, care ar fi lucrul pe care l-ai dori sa il faca?". Un procent de 43% din copiii interviati au declarat ca masina lor ar trebui sa fie capabila de zbor.

Studiul a mai aratat si alte trasaturi speciale pe care cei mici ar dori sa le gaseasca la o masina. 90% dintre copiii prezenti la studiu au avut sub de 10 ani, iar 28% dintre ei au spus ca o alta trasatura a unei masini ar trebui sa fie capacitatea de a circula singura, fara sa fie sofata.

Masinile ideale

Totusi, masinile ideale a celor mici nu se rezuma doar la atat. Acestia vad automobilul perfect capabil sa calatoreasca prin timp sau sa ii arunce pe parinti din masina. Printre preferintele celor mici se numara, automobile dotate cu aparate de facut  milkshake, piscine sau jocuri pe computere.

Honda a facut acest sondaj ca partea a campaniei de lansare a celui mai nou model auto, Honda FR-V, o masina pentru familie. Honda FR-V dispune de o configuratie cu un total de sase scaune asezate in doua randuri a cate trei locuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea