Stiinta & Tehnologie

#sisteme securitate #proiectare sisteme securitate #software

Solutii avansate de proiectare sisteme securitate pentru control total

Nevoia de siguranta si securitate a fost intotdeauna in prim planul evolutiei umane, dezvoltarii si progresului tehnologic, dar si conservarii realizarilor pe termen lung.

Astazi, in cadrul institutiei pe care o conduceti sau in care activati, sub indrumarea atenta a departamentelor de management, cele mai performante echipamente sunt interconectate si functioneaza intr-un nucleu de implementare si proiectare sisteme securitate si alte tehnologii inteligente de software dezvoltate in acest sens.

Mentionarea termenului de "nucleu" nu este intamplatoare, intrucat eficienta consta in comunicarea si interactiunea eficienta a intregului ansamblu care compune sistemul, prin monitorizare audio, video sau a cailor de acces, dar si o automatizare completa a procesului in relatie cu celelalte sisteme oferite de compania Helinick.

Ce inseamna o investitie "sigura"?

Raspunsul acestei intrebari este dat de solutiile Helinick incadrate in bugetele disponibile, de la faza incipienta, pana in stadiul final al proiectului inceput cu departamentele de vanzari, trecand prin departamentul tehnic si mergand spre atenta observare a proiectarii si controlului achizitiei si logisticii.

Grija planificarii si organizarii manuale clasice este inlocuita de partea software, dar este atent monitorizata, in fiecare etapa, putand salva si reedita datele, vizualiza progresul si a imaginii de ansamblu datorita compatibilitatii cu soft-ul companiei Oracle - Primavera Project Management.

Avantajele concrete - Siguranta si securitatea activitatilor reprezinta o investitie sigura

Echipamentele sunt proiectate astfel incat sa iti permita si monitorizarea de la distanta a casei, pentru ca tu sa poti seta alarma si avea acces la informatiile inregistrare, prin conectarea device-ului la internet.

Daca vrei sa-ti securizezi locuinta intra pe Helinick.ro si cauta cele mai performante sisteme de securitate.

Echipa de tehnicieni si ingineri iti asigura solutii complete atat in privinta achizitiei, cat si pentru implementarea produselor si sistemelor si servicii de mentenanta.

Un simplu exercitiu de imaginatie schiteaza scenariul foarte posibil al intrarii prin efractie a diferitelor persoane cu intentii rele, lucru de care ne temem pentru siguranta si integritatea noastra si a tuturor membrilor familiei, a bunurilor de valoare pentru care am muncit din greu dar si pentru starea proprietatilor noastre si a sediilor unde desfasuram diferite activitati.

Mai mult decat atat, printr-o organizare corecta va veti putea organiza si business-ul pe care il administrati, astfel ca veti avea control deplin a situatiilor neprevazute prin accesul la probe video concludente, veti impiedica accesul neautorizat al personalului dvs. in ariile dorite iar evidenta intervalului in care se desfasoara activitati se va realiza foarte simplu prin pontaje inteligente.

Tehnologia inteligenta si modalitatile digitale nu au fost uitate nici din aceasta privinta, optand pentru sisteme simple si comode lipsite de cabluri si aglomerari de echipamente in schimbul conexiunilor prin internet dar si pentru sisteme rezistente in diferite conditii, insa care folosesc si echipamente aditionale.

De asemenea, controlul si vizualizarea de la distanta, in timp real prin camerele de supraveghere montate a unitatilor, locuintelor, copiilor sau chiar a animalelor de companie este posibila utilizand celebrul telefon inteligent, instrumentul accesibil si frecvent al zilelor moderne.

Echipa Helinick, prin experienta anilor si a rezultatelor va observa solutia optima chiar si acolo unde exista un grad mai ridicat de scepticism.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant! Va recomandam sa aruncati mai intai o privire asupra solutiilor de proiectare sisteme securitate, dar si a portofoliului si ramane sa va convingeti chiar dvs.

Date de contact: 

Telefon: 0742 113 861

E-mail: office@helinick.ro

Adresa: Eraclie Arion nr. 4, Sector 1 013911, Bucuresti, Romania.

                                                                                                                                                  Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea