Stiinta & Tehnologie

#smartphone #htc #windows phone #gps telefon #HTC Windows Phone

Smartphone-urile HTC Windows Phone vor avea GPS offline

HTC introduce aplicatia Locations pentru smartphone-urile Windows Phone ce permite descarcarea de harti si navigarea cu indicatii vocale si atunci cand telefonul nu este conectat la internet.

Dupa ce Nokia a avut temporar un avantaj cu aplicatia Nokia Drive ce ofera servicii de navigare pe harti descarcate in prealabil cu indicatii vocale, HTC prinde din urma compania finlandeza.

Aplicatia Locations pentru smartphone-urile HTC Windows Phone nu a fost creata special pentru a concurca cu Nokia Drive, insa printr-un update a fost adaugata functia de descarcare de harti pentru utilizatorea lor offline, potrivit GSMArena.com.

Toate gadget-urile Windows Phone au integrat un receptor GPS , astfel incat conexiunea la internet, ce poate fi scumpa in cazul unor abonamente de date, nu mai este necesara pentru a folosi telefonul pe post de GPS .

Deocamdata, smartphone-urile HTC care pot folosi aplicatia HTC Locations in Europa sunt doar doua: HTC Desire HD si HTC Desire Z.

Sursa foto : Electricpig.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea