Stiinta & Tehnologie

Smartphone Nokia pentru jocuri

Se pare ca Nokia va lansa in aceasta vara un smartphone orientat in principal pe jocuri. Daca zvonurile vor fi confirmate va fi vorba de a treia incercare de acest fel din 2003 pana acum, primele doua nefiind un mare succes. Dupa primul model de acest fel de smartphone, cu vanzari sub asteptari , Nokia a anuntat tehnologia N-Gage pentru producerea urmatoarelor generatii de device-uri "gaming-oriented". Desi Nokia a anuntat ca 2 dintre viitoarele modele ale sale vor avea un serviciu special pentru jocuri nu se poate spune ca acestea vor fi gandite special pentru asa ceva.

In schimb misteriosul smartphone ce va aparea in aceasta vara va fi conceput special pentru jocuri,avand chiar si butoane specifice pentru o mai buna manevrabilitate. In acest moment nu sunt disponibile detalii despre acest model dar se pare ca se va baza ca si predecesoarele din linia N-Gage pe un sistem de operare Symbian cu o interfata S60.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea