Stiinta & Tehnologie

#editie speciala #greystyle #fortwo #smart

Smart prezinta editia speciala ForTwo Greystyle

Smart a prezentat o noua editie speciala a modelului ForTwo , denumita Greystyle Edition. Aceasta se distinge printr-o combinatie unica de gri mat si galben, atat la exterior, cat si la interior.

Disponibila pentru ambele versiuni de caroserie, coupe si cabrio, editia limitata Smart ForTwo Greystyle are caroseria vopsita intr-o nuanta de gri mat care contrasteaza cu carcasele oglinzilor exterioare care sunt galbene. Aspectul exterior al minicar -ului german este completat de un set de jante din aliaj de 15 inch cu sase spite vopsite in aceeasi culoare ca si caroseria.

La interior gasim tapiterie din piele si material textil cu accente galbene si crom mat, nuante folosite si la detaliile plansei de bord. Lista de dotari standard ofera radio CD compatibil mp3, servodirectie electrica, scaune incalzite si covorase speciale cu logo-ul Edition Grestyle.

Smart ForTwo Edition Grestyle poate fi echipat cu un motor de 71 CP care utilizeaza tehnologie Micro Hybrid Drive sau cu unul de 84 CP. Pretul in Germania porneste de la 16.135 de euro.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea