Stiinta & Tehnologie

Skype disponibil pentru dispozitivele cu Windows Mobile 6.1

Se prea poate ca programul Skype sa fie unul din cele mai bune programe de convorbiri pe internet, iar daca esti persoane care il foloseste in mod constant aceasta veste nu poate decat sa te bucure.

Daca dispui de un dispozitiv mobil care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1, de acum inainte vei avea la dispozitia variant mobila a lui Skype.

Upgrade...

Bineinteles ca acest Skype nu este decat o versiune inbunatatita si refacuta care trebuie sa ruleze pe dispozitivele ce functioneaza pe sistemul de operare Windows Mobile 6.1. Pana acum testele cu aceast program au fost facute cu telefoane ca samsung i900 omnia si HTC Touch Diamond, in ambele cazuri programul comportandu-se foarte bine.

Daca esti interesat sa folosesti acest program este totusi bine sa stii mici detalii. De exemplu chat-ul pe Skype nu este rau deloc, dar convorbirile prin conectivitate HSDPA lasa de dorit mai ales la capitolul calitatea vocii. Daca e sa folosesti aceasta functie mai bine o faci prin intermediul Wi-Fi-ului.

Fara videoconferinte ...

Tot testele au demonstrat ca telefoanele cu ecran tactil isi pastreaza aceasta caracteristica si in timpul convorbirilor efectuate, iar utilizatorul are tendinta sa apase gresit pe ecran. In plus, chiar daca telefoanele mai sus mentionate au capabilitati de videoconferinte, Skype pentru telefoane mobile nu suporta aceasta caracteristica.

In concluzie, noul Skype pentru telefoanele mobile are defectele lui, dar se descurca bine. Daca ai nevoie de acest program, iata adresa de la care poti sa descarci programul, //www.skype.com/intl/en/download/skype/windowsmobile/.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea