Stiinta & Tehnologie

#skype #microsoft #windows phone #ces 2012

Skype, disponibil in curand pentru utilizatorii de Windows Phone

La CES 2012 , Microsoft a dat de inteles ca aplicatia Skype va fi disponibila in curand pe smartphone-urile Windows Phone .

Skype este popular in randul utilizatorilor de telefoane Android, dar si pe iPhone, care ofera insa si o varianta specializata de videochat, Facetime.

Microsoft a achizitionat Skype la sfarsitul anului trecut, iar acum oficialii companiei au anuntat ca se lucreaza la o aplicatie pentru Windows Phone bazata pe Skype, potrivit Slashgear.com.

Zvonurile spuneau ca Skype va fi disponibil pe Windows Phone inainte de sfarsitul lui 2011. Acum, aplicatia pare pregatita pentru lansarea noii versiuni a sistmeului de operare, Windows Phone Apollo. Anuntul oficial si prezentarea prototipurilor ar putea avea loc chiar la MWC 2012 , la sfarsitul lunii februarie.

Deocamdata, aplicatia care se apropie cel mai mult de Skype si este disponibila utilizatorilor de Windows Phone este Tango .


Sursa foto: Santinela.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea