Stiinta & Tehnologie

#skoda super estate la teste

Skoda Super Estate la teste

Dupa ce au prezentata a doua generatie a modelului Skoda Superb la Salonul auto de la Geneva, au umblat niste zvonuri cum ca producatorul ceh ar intentiona sa scoata pe piata si o varianta break a modelului si denumita Superb Estate .

Ultimele poze realizata in nordul Europei confirma faptul ca cei de la Skoda au inceput sa lucreze la noul Super Estate pentru a mari vanzarile celei de-a doua generatie a modelului.

Anumite surse sustin faptul ca superb Estate, degizat in Octavia in pozele prezentate, urmeaza sa ajunga pe piata skoda superb estatein primavara anului 2010 la aproximativ 2 ani de la lansarea versiunii sedan ce urmeaza sa intre pe piata inca din aceasta vara.

Motorizarile pentru noul Skoda Super Estate sunt de la 140 CP dezvoltati de motorul de 1.4 TSI pana la 280 CP produsi de un motor de 3.6 litri V6, iar motorizarile diesel sunt cuprinse intre 115 CP pana la 170 CP.

skoda superb estateNoul Estate urmeaza sa ofere clientilor sai dotari de lux intalnite si pe alte modele premium germane. Fara indoiala noua generatie Superb va pierde din imaginea “prezidentiala” creata de prima versiune cu ajutorul presedintelui ceh Vaclav klaus care a fost vazut in mod repetat circuland intr-o astfel de masina.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea