Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #acc #Skoda Octavia III #plafonul de sticla panoramic #propulsoare pe benzina

Skoda ofera primele informatii despre noua generatie Octavia

Skoda a dezvaluit primele imagini oficiale cu cea mai noua generatie a modelului Octavia. Skoda Octavia III este construita pe noua platforma MQB a grupului Volkswagen.

Comparativ cu Octavia II, noul model este cu 90 de milimetri mai lung si mai lat cu 45 de milimetri. Capacitatea portbagajului a crescut considerabil, ajungand la 590 de litri.

Interiorul masinii este preluat de la Volkswagen Golf 7, in timp ce exteriorul imprumuta elemente intalnite la Audi A6.

Pe Skoda Octavia III debuteaza ACC, un sistem ce mentine automat distanta in raport cu automobilul din fata. Tot la capitolul premiere, merita semnalat sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie, precum plafonul de sticla panoramic, cu deschidere electrica.

In functie de versiunea pentru care opteaza clientul, noua Octavia poate fi dotata cu pana la noua airbag-uri. In ceea ce priveste motorizarile, Octavia III are parte de patru propulsoare pe benzina (cel mai puternic fiind cel 1,8 litri turbo de 180 cai putere) si unul diesel de 1,6 litri si 110 cai putere.

Sursa foto: autoexpress.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea