Stiinta & Tehnologie

#skoda citigo # lansare skoda citigo #pret skoda citigo

Skoda Citigo s-a lansat in Romania

Skoda Citigo, modelul de mici dimensiuni propus de constructorul auto ceh Skoda, este disponibil si pe piata din Romania, la preturi de la 8.335 de euro (TVA inclus).

Citigo este disponibil in doua variante de motorizare: pe benzina, cu trei cilindri, de 1,0 litri si 60 cai putere, respectiv 75 cai putere. De asemenea, exista doua variante de caroserie: cu trei, respectiv cinci usi.

"Skoda Citigo are o importanta strategica pentru portofoliul Skoda, fiind primul model cu care intram pe un segment deosebit de competitiv: clasa automobilelor de mici dimensiuni. Daca ne raportam la conditiile de piata si la preferintele actuale ale romanilor in ceea ce priveste automobilul personal, Skoda Citigo este modelul care reuneste toate cerintele acestora, prin urmare suntem increzatori ca va fi adoptat rapid pe piata locala", a declarat Vlad Rusu, Brand Manager SKODA, parte din Porsche Romania.

Rusu estimeaza ca in 2012 pe piata din Romania vor fi vandute circa 100 de exemplare Skoda Citigo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea