Stiinta & Tehnologie

#skoda #euroncap #skoda octavia #teste siguranta

Skoda a obtinut punctaj maxim la testele de siguranta EuroNCAP

Skoda Rapid, limuzina de clasa compacta care a fost lansata oficial in Romania saptamana trecuta, a primit calificativul maxim - cinci stele - in cadrul testelor de siguranta efectuate de EuroNCAP.

In urma testului de impact, Skoda Rapid a obtinut rezultate excelente in ceea ce priveste siguranta pasagerilor si pietonilor.

"Skoda Rapid este una dintre cele mai sigure masini din segmentul sau. Limuzina noastra compacta este o masina de familie ideala, care ofera mult spatiu pentru cinci pasageri si pentru bagajele acestora", a declarat Frank Welsch, membru in consiliul de administratie Skoda, responsabil pentru dezvoltare tehnica.

In Romania, pretul de pornire al unei Skoda Rapid este de 11.990 de euro (TVA inclus). Masina este disponibila in trei niveluri de echipare (Elegance, Ambition si Active). In ceea ce priveste motorizarile oferite, cumparatorii au la dispozitie cinci propulsoare: unul diesel (1,6 TDI/105 CP) si patru pe benzina (1,2 MPI/75 CP; 1,2 TSI/86 CP; 1,2 TSI/105 CP; 1,4 TSI/122 CP).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea