Stiinta & Tehnologie

#securizare #securizare cladiri #sistem securizare

Sisteme ticketing - Solutia ideala pentru emiterea tichetelor de acces

Securitatea si siguranta personala sunt factori esentiali pentru buna desfasurare a activitatilor noastre zilnice. Fie ca vorbim despre securitatea cladirilor industriale, fie ca ne dorim singuranta in locuinta proprie, trebuie sa cunoastem toate sistemele de securitate, pentru a face alegerea optima necesitatilor noastre.

De exemplu, daca doriti sa securizati o cladire publica, unde se intra pe baza de tichet sau bilet, aveti nevoie de sisteme ticketing disponibile aici care ofera un control absolut al celor care patrund in cladire.

Iar tranzactiile dintr-un spatiu comercial pot fi supravegheate in mod transparent, fiind 100% sigure si eficiente.

Sistemele de ticketing pot fi configurate pentru orice sisteme de acces

In caz ca va doriti sa securizati o locuinta, specialistii recomanda alegrea sistemelor de detectie efractie, care asigura linistea si confortul unei case.

Pentru a beneficia de servicii de securitate de calitate, e necesar ca sistemele de securitate sa fie alese in urma unei consultari cu o companie specializata si sa fie montate de o echipa de ingineri si tehnicieni specializati in acest domeniu, precum Helinick.

Lider de piata pe sectorul securitatii electronice din Romania, compania are o experienta de 27 de ani in domeniu si s-a impus printre competitori datorita profesionalismului angajatilor sai si a echipamentelor electronice de inalta tehnologie.

Care sunt principalele servicii de securitate electronica disponibile in cadrul companiei Helinick?

Aici gasiti solutii pentru orice necesitati in domeniul securitatii si sigurantei electronice. Compania ofera o gama complexa de servicii precum:

  • Sisteme de control acces;
  • Sisteme de control acces fizic;
  • Sisteme de intrare;
  • Sisteme de control acces logic;
  • Sisteme de pontaj-ideale pentru angajatii companiilor;
  • Sisteme de ticketing pentru emiterea biletelor de acces;
  • Sisteme de televiziune cu circuit inchis;
  • Sisteme de detectie perimetrala;
  • Sisteme electronice anti-furt produse (EAS).

Care sunt beneficiile sistemului de ticketing?

Prin sisteme ticketing, beneficiarii pot controla tranzactiile si accesul in locatii in care se percepe taxa de intrare, si se emite un tichet sau un bilet.

De exemplu, dintre aceste locatii enumeram: muzee, stranduri, sali de sport, bazine de inot, centre de relaxare, stadioane sau mijloace de transport in comun.

Prin montarea acestor sisteme, beneficiarii vor dispune de tranzactii sigure si incasari protejate, fiind concepute impotriva fraudelor de orice fel.

Helinick ofera produse si servicii care garanteaza securitatea pe termen lung

Produsele si serviciile ating standardul celor mai inalte criterii de performanta europeana, avand capacitatea de a se adapta in timp la noi cerinte, sarcini, evolutii si exigente.

Sistemele de securitate ale companiei sunt o investitie profitabila pe termen lung, deoarece calitatea inalta asigura durabilitate si performanta indelungate, fara a necesita lucrari de reparatii.

Compania asigura si servicii de intretinere, in functie de cerintele beneficiarului, dar si consultanta si asistenta tehnica pentru o functionalitate optima in permanenta, de-a lungul timpului.

Care sunt avantajele colaborarii cu specialistii Helinick?

Pe langa pachetele de sisteme ticketing, sisteme de pontaj si inca alte opt elemente fundamentale ale securitatii electronice, compania ofera si solutii pentru sisteme de comunicatii, sisteme de integrare, infrastructura, service si mentenanta.

Contacteaza specialistii in securitate electronica, de la cea mai apreciata companie romaneasca de profil si acceseaza www.helinick.ro pentru a descoperi universul securitatii si sigurantei electronice.

Date de contact

Telefon: 0742 113 861 / +(4021) 404 44 44 / +(4021) 404 44 30

E-mail: office@helinick.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea