Stiinta & Tehnologie

#inchiriere masini #inchirieri auto #auto #masini

Serviciile de inchirieri auto din Otopeni, cea mai buna varianta de a ajunge acasa

Locuiesti in strainatate, impreuna cu familia, si ai decis sa te intorci in tara pentru cateva zile, sa iti revezi rudele ramase aici si prietenii? Indiferent daca acestia locuiesc in Bucuresti sau intr-o alta localitate din tara, tot ai nevoie de o modalitate optima de transport de la Aeroportul International Henri Coanda. Din start, trebuie sa stii ca taxiul, mijloacele de transport in comun, precum autobuzul ori troleibuzul, trenurile sau autocarele nu sunt solutii viabile. Motivele sunt evidente: la taxi, ai putea plati o suma mult mai mare de bani decat cea stabilita initial, in autobuz si troleibuz vei avea de suportat aglomeratia si va trebui sa parcurgi si o anumita distanta pe jos, iar trenurile au, de obicei, intarzieri foarte mari si sunt si destul de galagioase.

 

In plus, trebuie sa iei in calcul si alte doua aspecte. In primul rand, mai ales daca ai avut un zbor transatlantic, oboseala si adaptarea la noul fus orar isi spun cu siguranta cuvantul. In al doilea rand, tinand cont ca nu vii foarte des in tara, cel mai probabil esti "insotita" de numeroase bagaje cu daruri pentru cei dragi. In aceste conditii, trebuie sa apelezi la o varianta de transport care sa iti garanteze cel mai inalt nivel de siguranta si confort. Este vorba despre serviciile de inchirieri auto din Otopeni. Daca optezi pentru o firma profesionista de inchirieri auto din Otopeni, asa cum este FocusRent, autoturismul ales te va astepta in parcarea Aeroportului International Henri Coanda, 100% pregatit de drum, intrucat vine cu un plin de combustibil si toate taxele si asigurarile auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta).

Aceasta companie de inchirieri auto din Otopeni iti pune la dispozitie numeroase masini, din diverse clase, dupa cum urmeaza: economy (Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Skoda Octavia); luxury (Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4); SUV (Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, BMW X5); ba chiar si microbuze de 8+1 locuri (VW Transporter, Mercedes Vito). Aceste autoturisme sunt mai noi de cinci ani, au toate reviziile tehnice la zi si sunt supuse unei inspectii riguroase inainte de a-ti fi inmanate. In plus, spre deosebire de alte companii de inchirieri auto din Otopeni, FocusRent nu iti impune vreo limita de kilometri, astfel incat poti folosi masina chiar si pentru a ajunge la rudele care locuiesc in Moldova, Oltenia sau alte regiuni ale tarii.

Nu in ultimul rand, daca vei intra pe site-ul https://focusrent.ro/, vei observa care este politica acestei companii de inchirieri auto din Otopeni cu privire la pretul masinilor. In primul rand, pretul afisat pe site este si cel final pe care il vei plati, intrucat are toate taxele si asigurarile incluse. Spre deosebire de FocusRent, alte companii de inchirieri auto din Otopeni afiseaza pe site preturi mult mai mici, insa acestea sunt incomplete, in sensul ca soferii vor trebui sa plateasca ulterior RCA-ul, rovinieta si alte dari la stat. De asemenea, firmele de rent a car serioase ofera reduceri substantiale pentru inchirierile pe termen mai lung. Spre exemplu, pentru un autoturism Skoda Octavia, pretul de inchirere scade de la 50 de euro pe zi la 30 de euro, daca perioada de inchiriere depaseste 26 de zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea